Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Zināms Bigelovas jaunās filmas iznākšanas datuma

kinokino.lv, 29.07.2011. 13:14

Kompānija Sony paziņojusi, ka režisores Ketrīnas Bigelovas filmu par Osamas Bin Ladena nogalināšanas operāciju uz ekrāniem plānots izlaist 2012.gada 12.oktobrī. Šāda datuma izvēle nozīmē, ka studija cer uz filmas panākumiem balvu sezonā.
Zināms Bigelovas jaunās filmas iznākšanas datuma

Vēl nosaukumu neieguvušā stāsta centrā būs vienība, kurai tika uzticēts notvert un nogaināt starptautiskā teroristu tīkla "Al Qaeda" vadītāju.

Pie kinofilmas par Osamas Bin Ladena meklējumiem godalgotā režisore Ketrīna Bigelova ("Sapieris") un scenārists Marks Bols strādā jau kopš 2008. gada. Pēc Bin Ladena nogalināšanas pastāvēja iespēja, ka tiek mainīts filmas scenārijs vai projekts tiek apturēts pavisam.
Pirms organizācijas Al Qaeda līdera likvidēšanas Bigelovas filmu bija plānots fokusēt uz kādu iepriekš veiktu mēģinājumu nogalināt vai apcietināt Bin Ladenu, taču tagad tā tiks pārstrādāta, iekļaujot visus notikumus, arī viņa nogalināšanu šā gada 1.maijā.

Pēdējā Bigelovas filma "Sapieris" ar Džeremiju Reneru galvenajā lomā kopumā saņēma sešas "Oskara" godalgas, tostarp kategorijās "Labākā filma", "Labākais režisors" un "Labākais scenārijs", togad apsteidzot Džeimsa Kamerona kases grāvēju "Avatars".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Ketrīna Bigelova

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV