Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Bigelova turpinās Bin Ladena filmas veidošanu

kinokino.lv, 27.05.2011. 14:00

Neskatoties uz nesenajiem notikumiem, režisorei Ketrīnai Bigelovai un studijai "Columbia Pictures" studijai tomēr izdodas iegūt tiesības veidot un izplatīt filmu par Osamas Bin Ladena bojāeju.
Bigelova turpinās Bin Ladena filmas veidošanu

Pie kinofilmas par Osamas Bin Ladena meklējumiem godalgotā režisore Ketrīna Bigelova ("Sapieris") strādā jau kopš 2008. gada. Filmas veidotāji meklēja aktieri, kas būtu piemērots Bin Ladena lomai, kā iespējamie galvenās lomas atveidotāji tika minēti Maikls Fasbenders un Džoels Edžertons.

Pēc Bin Ladena nogalināšanas pastāvēja iespēja, ka tiek mainīts filmas scenārijs vai projekts tiek apturēts pavisam. Tomēr, kā raksta The Hollywood Reporter, Emija Paskāla, "Columbia Pictures" mātes kompānijas "Sony", pārstāve saka: „[Tagad] pēc Osamas Bin Ladena nāves šī filma būs vēl nozīmīgāka. Ketrīnai un Markam [Bolam – producents, scenārists] ir izcils skatījums uz militāro komandu, kas „nomedīja" pasaules meklētāko vīru" . Ketrīna Bigelova un Marks Bols šo specvienību un viņu darbu pie Bin Ladena meklēšanas pētījuši vairākus gadus.

Pirms organizācijas Al Qaeda līdera nogalināšanas Bigelovas filmu bija plānots fokusēt uz kādu iepriekš veiktu mēģinājumu nogalināt vai apcietināt Bin Ladenu, taču tagad tā tiks pārstrādāta, iekļaujot visus notikumus, arī viņa nogalināšanu šā gada 1.maijā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Ketrīna Bigelova

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV