Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ridlijs Skots uzņems jaunu "Blade Runner"

kinokino.lv, 19.08.2011. 17:03

Režisora Ridlija Skota zinātniskās fantastikas klasika "Pa asmeni skrejošais" iegūs jaunu elpu.
Ridlijs Skots uzņems jaunu "Blade Runner"

Kā informē vairāki avoti, līdz ko režisors Ridlijs Skots būs pabeidzis darbu pie "Svešo" prīkvela "Prometejs", viņš ķersies klāt savas 1982.gada filmas "Pa asmeni skrejošais"("Blade Runner") jaunai versijai – vēl gan nav zināms, vai tas būs rimeiks, prīkvels vai sīkvels. Jau vairākkārt izskanējusi informācija, ka varētu tapt jauna šīs kulta filmas versija, taču tagad šis jaunums iegūst jaunu nozīmi.

Kompānija Alcon Entertainment ir apstiprinājusi, ka "Blade Runner" tiks pārvērsts jaunā franšīzē, proti, Ridlijs Skots uzņems jaunu pilnmetrāžas filmu (iespējams – vairākas daļas). Kompānija gatavojas uzņemt arī TV projektu.

1982.gada oriģināls ir balstīts uz Filipa K.Dika zinātniskās fantastikas romāna „Do Androids Dream Of Electric Sheep?" motīviem un tiek uzskatīts par vienu no visu laiku izcilākajām sava žanra lentēm. Filma saņēma divas ASV Kinoakadēmijas nominācijas.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV