Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Andris Gauja iegūst finansējumu filmas par jauniešiem uzņemšanai

Elīna Sprūde-Nesenberga, 02.09.2011. 12:42

Filmas „Izlaiduma gads" radošā komanda iegūst finansējumu filmas uzņemšanai, piedaloties LabieDarbi.lv projektu konkursā. Vienas no pēdējā laikā visvairāk apspriestajām latviešu filmām „Ģimenes Lietas" režisors Andris Gauja ķēries pie pilnmetrāžas aktierfilmas projekta par skolotāju, kas ir ieradusies jaunā darbavietā - kādā dumpīgā Rīgas skolā, no sirds cerot padarīt labākus šos nepakļāvīgos jauniešus. Taču viņa izrādās pārāk jauna, skaista un vientuļa, lai spētu palikt tikai skolotāja vien...
Andris Gauja iegūst finansējumu filmas par jauniešiem uzņemšanai

Pēc konkursa rezultātu uzzināšanas filmas režisors Andris Gauja teica: „Filmas "Izlaiduma gads" komanda no sirds pateicas visiem, kas mūs atbalstīja, balsojot Labajos Darbos. Gandrīz seši tūkstošu balsu - jūtamies gandarīti un arī atbildīgi par to, lai filma taptu! Jau rudenī mums ir plānota izpētes un filmēšanas tūre, un darīsim visu, lai līdz nākamā gada beigām filma būtu gatava!".

Filmā sadarbosies profesionāli aktieri (Inga Alsiņa, Marina Janaus, Varis Piņķis) ar reāliem skolniekiem. Filmas režisors - Andris Gauja, operators Aleksandrs Grebņevs, producenti Dace Siatkovska un Andris Gauja.

Projekta īstenošanai ir nepieciešams 2000 latu liels finansējums. Augusta projektu konkursa kopējais finansējuma fonds bija 6782 lati. Tas, cik daudz projektu iegūst finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:

www.labiedarbi.lv vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/

Foto no filmas uzņemšanas laukuma

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV