Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Baltā nakts Latvijas Kultūras koledžā

Austra Lauva, 08.09.2011. 10:17

10. septembrī no plkst. 19.00 līdz 23.00 mākslas un kultūras foruma "Baltā nakts" projekts "Mirklis brīvības" norisināsies Latvijas Kultūras koledžā, Bruņinieku ielā 57.
Baltā nakts Latvijas Kultūras koledžā

Latvijas Kultūras koledža projektā "Baltā nakts" ir iesaistījusies jau otro gadu,, un šogad koledžas jaunie mākslinieki ļaus „aizbēgt" no ikdienas steigas, ikvienam apmeklētājam ļaujot patverties citā realitātē. Projekts „Mirklis brīvības" aicina piedalīties dejas – video – mūzikas – gaismas - skaņas - fotogrāfijas saspēlē.

Pasākuma laikā tiks dota iespēja ielūkoties zvaigznēs, kas tieši „Baltās nakts" ietvaros būs savijušās kopā. Savu brīvības mirkli meklēs personāži, kas ir sapinušies dzīves tīklā, un ar laikmetīgās dejas kustībām tie rosinās meklēt izeju. Tiks pārraidītas iespaidīgas lidojuma video projekcijas ar Aerodium atbalstu, aicinot apmeklētājus tieši Rīgas pilsētas centra pagalmā piedzīvot īstu brīvības sajūtu. Par muzikālo nodrošinājumu rūpēsies Latvijas Kultūras koledžas studenti, grupas Hard-Boiled Wonderland, Alise Brīnumzemē un Dream For Eternity.

Mirkli brīvības iespējams atrast un sajust arī trokšņainā un vienmēr skrejošā pilsētā, tieši tāpēc programmā ir dažādu mākslas nozaru saspēle, kas nesaka ne jā, ne nē, ne balts, ne melns...

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV