Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Ģertrūdes ielas teātrī ar izrādi „Žurka" viesosies Goda teātris

EasyGet.lv, 20.09.2011. 12:22

Šodien un rīt plkst. 18:00 Ģertrūdes ielas teātrī ar iestudējumu jauniešiem „Žurka" Leona Leščinska režijā viesosies Goda teātris, ziņo Kaspars Gods.
Ģertrūdes ielas teātrī ar izrādi „Žurka" viesosies Goda teātris

Galerijas:

Izrāde ir stāsts par jauniešiem, viņu problēmām, mīlestību, draudzību, nodevību un to, kā pieņemt vienam otru, taču galvenais jautājums, uz kuru tiek meklētas atbildes – kādos apstākļos normāli pusaudži kļūst par zvēriem? Kas viņos mostas, kad viņiem nepietiek uzmanības un viņi nesaņem atbalstu no savas ģimenes?

Kā uzsver izrādes režisors, "izrādes mērķis ir parādīt, kas notiek ar pusaudzi šeit un tagad – konkrētā brīdī, taču atceroties, ka vietai nav īpašas nozīmes, svarīgāka ir šo jauniešu iekšējā pasaule, kas patiesībā varētu būt saprotama jebkurā pasaules malā, jo jūtām, emocijām un pārdzīvojumiem nav ierobežojumu un piesaistes konkrētai vietai".

Iestudējumā piedalās Liepājas teātra aktieri - Laura Jeruma, Mārtiņš Kalita, Edgars Ozoliņš, Rolands Beķeris, Agnese Jēkabsone un Everita Pjata vai Madara Melne, kas paši ieguldījuši lielu darbu izrādes tapšanā, sagatavojot gan savus monologus, gan piedaloties muzikālā materiāla un skaņas partitūras radīšanā.

Biļetes iespējams iegādāties www.bezrindas.lv, galerijā ISTABA un pirms izrādes (norēķins tikai skaidrā naudā). Biļešu cena Ls 5 (skolēniem, studentiem, pensionāriem – LS3).

Iestudējums „Žurka" ir pirmais iestudējums Goda teātrī, kas tika atklāts septembrī Liepājā. Teātra dibinātājs ir Liepājas teātra aktieris Kaspars Gods. Kā uzsver K. Gods, „pirmās izrādes Liepājā jau aizvadītas, tagad laiks arī rīdziniekiem novērtēt mūsu sniegumu".

Iestudējuma tapšanā saņemts atbalsts no „Kurzemes kultūras programmas".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV