Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Konkurss "Kļūsti par Nomadi Art House goda mākslinieku!"

EasyGet.lv, 01.10.2011. 14:51

Radošā apvienība "Nomadi" izsludina konkursu "Kļūsti par Nomadi Art House goda mākslinieku!", kur ikviens interesents aicināts radoši izpausties video mākslā, informē Zane Estere Gruntmane.
Konkurss "Kļūsti par Nomadi Art House goda mākslinieku!"

"Tikai oktobra sākumā apmeklē izrādes "Sāra Keina" (2. oktobrī) un/vai "Viss par mīlestību" (8. oktobrī), nofilmē izrādi sev pieejamākajā video formātā un izveido izrādes video rullīti. Iesūti to uz e-pastu nomadi@nomadi.lv vai twitter (atsauce @nomadi_lv) un kļūsti par vienu no Nomadi Art House goda māksliniekiem," aicina radošās apvienības "Nomadi" komanda.

Nomadi Art House goda mākslinieki tiks apbalvoti ar ordeni un iegūs iespēju turpmākās sezonas laikā apmeklēt jebkuru izrādi ar 50% atlaidi.

Fiziskā teātra izrāde "Sāra Keina" runā teātra, dejas, dzīvas mūzikas valodās un stāsta par cilvēka identitātes meklējumiem un par ceļu pie sevis.

"Viss par mīlestību" sākas kā visiem labi zināmais stāsts par Romeo un Džuljetu, kas reiz dzīvoja Veronā, bet šodien Rīgā. Tā sāksies ar mīlestību, tomēr tās mērķis ir pētīt to, cik viegli cilvēki pakļauj savas domas un emocijas ārējai manipulācijai, cik vienkārši un ātri ir iespējams pārvērst mīlestību naidā.

Izrāžu treileri:

Izrāde "Sāra Keina" notiks 2.oktobrī plkst. 19:00, "Viss par mīlestību" - 8.oktobrī plkst. 19:00.

Biļetes iegādājamas Biļešu paradīzes kasēs un ineternetā www.bilesuparadize.lv.. Biļetes iepriekšpārdošanā skolēniem, studentiem un pensionāriem – 3 lati, pārējiem- 5 lati. Biļetes pirms izrādes - skolēniem, studentiem, pensionāriem maksās 5 latus, bet pārējiem – 7 latus.

Tuvāka informācija www.nomadi.lv
Seko mums arī sociālajos portālos:
Twitter: http://twitter.com/#!/nomadi_lv
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Radošā-apvienība-NOMADI/221572637893060
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/nomadi

Foto no izrādes "Sāra Keina"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV