Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Izaugsmes Vakarā viesosies Gatis Rozenfelds

EasyGet.lv, 19.04.2012. 11:19

19. aprīlī plkst. 18:00 Kalnciema kvartālā Izaugsmes Vakarā viesosies Latvijas reklāmas aģentūras Alpha Baltic radošais direktors Gatis Rozenfelds. Vakara tēma - „Es nevaru apturēt viļņus, bet es varu iemācīties sērfot!".
Izaugsmes Vakarā viesosies Gatis Rozenfelds

Pasaule šodien ir daudz atšķirīgāka no tā, kāda tā bija pirms gadiem pieciem. Dabiski, ka šīs pārmaiņas atspoguļojas arī reklāmas pasaulē. Kādas tās ir? Kas nepieciešams, lai reklāma būtu veiksmīga? Cik liela nozīme ir sociālajiem medijiem, un ko darīt, lai tajos iegūtu ietekmi? Radošais direktors Gatis Rozenfelds par sociālo mediju nākotni un pirmsākumiem, par to, kas un kā tajos notiek, un arī par to, ka tradicionālā reklāma ir dzīva un spēkpilna. Kā izdzīvot reklāmā un iegūt ietekmi jaunajā sociālo mediju pasaulē? Kā kļūt par līderi un ...Komunikācija no mutes mutē. Saruna par to kā šodien mainās reklāma un Sociālās tehnoloģijas.
Rītdiena bija vakar utt.

Saruna par reklāmu, sociālajiem medijiem, ideju izplatīšanu un pāris noderīgi padomi, kā to visu pielietot ikdienā.

Uz Izaugsmes Vakaru aicināts ir ikviens interesents. Vecumam, dzīves pieredzei vai profesijai nav nozīmes, galvenais ir vēlme uzzināt ko jaunu un satikt interesantus cilvēkus.

Sākums plkst. 18:00. Saruna notiks Kalnciema kvartāla Vīnu veikala verandā.

Ieeja vakarā - bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV