Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Izaugsmes vakarā viesosies AKKA/LAA pārstāvji

EasyGet.lv, 25.04.2012. 15:34

26. aprīlī plkst. 18:00 Kalnciema kvartālā Izaugsmes Vakarā viesosies pārstāvji no Autortiesību un komunicēšanas konsultāciju aģentūras/Latvijas Autoru apvienības, informē Inga Reimane. Vakara tēma - "Vai ar kultūru Latvijā var pelnīt?".
Izaugsmes vakarā viesosies AKKA/LAA pārstāvji

Latvijas autoru biedrība "Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūra/ Latvijas Autoru apvienība" (AKKA/LAA) apvieno dažādus autorus, kuri kopā, kolektīvā pārvaldījumā īsteno savas mantiskās tiesības un veido efektīvu sadarbību starp autoriem un viņu darbu izmantotājiem, lai nodrošinātu darbu izmantotājiem ērtu iespēju likumīgi izmantot autoru darbus un autoriem saņemt par to autoratlīdzību.

AKKA/LAA pārstāv vairāk nekā četrus tūkstošus Latvijas autoru un vairāk nekā četrus miljonus ārvalstu autoru un administrē viņu tiesības mūsu valstī. Jau gadiem katru darba dienu vidēji viens jauns Latvijas autors uztic savu mantisko tiesību administrēšanu autoru biedrībai.

Papildu informācija: www.akka-laa.lv/

Saruna par un ap autortiesībām, to administrēšanu un pareizu lietošanu. Kas būtu jāzina cilvēkam, kurš ikdienā rada kultūras produktu, un cilvēkam, kurš šo produktu patērē?

Uz Izaugsmes Vakaru aicināts ir ikviens interesents. Vecumam, dzīves pieredzei vai profesijai nav nozīmes, galvenais ir vēlme uzzināt ko jaunu un satikt interesantus cilvēkus.

Sākums plkst. 18:00, Izaugsmes vakars noris Kalnciema kvartāla Vīnu veikala verandā, Melnsila ielā 13-4, Rīgā.

Ieeja vakarā - bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV