Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Izaugsmes Vakara tēma - Cilvēks = „mesidžs"

EasyGet.lv, 08.05.2012. 12:00

10. maijā plkst. 18:00 Kalnciema kvartālā Izaugsmes Vakarā viesosies žurnāliste Zane Peneze un modes žurnāliste Agnese Kleina. Vakara tēma - Cilvēks = „mesidžs".
Izaugsmes Vakara tēma - Cilvēks = „mesidžs"

Zane Peneze – profesionāla žurnāliste. Plašāku atpazīstamību ieguvusi, strādājot Radio 101. Nesen raidījumam Nekā Personīga veidojusi unikālu reportāžu no nemieriem pārņemtās Sīrijas. Vakara tēmu apskatīs no ziņu veidotāja skatu punkta. Kā ziņu labāk nodot sabiedrībai?

Par Zani: @zanepeneze (twitter.com)

Agnese Kleina – žurnāla „Deko" galvenā redaktore un modes žurnāliste.Tēmu aplūkos no modes skatu punkta. Ikviens cilvēks ir kā medijs, kurš ar savu stilu un tendencēm apkārtējiem nosūta priekšstatu par sevi un sniedz ziņojumu par to, kas viņam ir svarīgs.

Par Agnesi: www.whimsicalagnesiga.com / @agnesiga (twitter.com)

Kā ziņas uztveramība atkarīga no tās izplatītāja? Kā mainās masu reakcija uz vienu un to pašu ziņu dažādu cilvēku izpildījumā?

Vakars par un ap ziņotājiem un ziņu pasniegšanas veidiem.

Uz Izaugsmes Vakaru aicināts ir ikviens interesents. Vecumam, dzīves pieredzei vai profesijai nav nozīmes, galvenais ir vēlme uzzināt ko jaunu un satikt interesantus cilvēkus.

Sākums plkst. 18:00 / Kalnciema kvartāla Vīnu veikala verandā.

Ieeja vakarā - bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV