Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Muzeju naktī aicina apgūt jaunas dejas

EasyGet.lv, 16.05.2012. 14:17

19. maijā Rīgā deju un kustību studija „studioX1" dos iespēju Muzeju nakts dalībniekiem bez maksas apgūt jaunus deju soļus. Studija ir sagatavojusi īpašu nakts programmu „Jūras ceļojumi", kuras laikā interesenti varēs ielūkoties krāšņajā deju pasaulē, informē studijas kultūras menedžere Vita Taube.

„Jūras ceļojumi" sāksies pulksten 19 un ilgs līdz pat agrai rīta gaismai. Studijas viesi varēs iepazīties ar tādām tālās aizjūru zemēs radītām dejām kā Hip-Hop (Amerika), Salsa (Kuba), Samba (Brazīlija), kā arī tepat Eiropā iecienīto Bačatango (Itālija). Pēc nodarbībām paredzēta ballīte kaislīgos Latino deju ritmos.

Studijas nakts programmas apmeklētājiem būs iespēja ne tikai jautri pavadīt laiku, bet arī laimēt vērtīgas balvas - dāvanu karti no veikala ''LaVita'' 20LVL vērtībā un trīs dāvanu kartes 20 LVL vērtībā no deju un kustību studijas ''studioX1''. Lai varētu piedalīties balvu izlozē, noteikti jāapmeklē arī leļļu izstāde skaistuma un stila paradīzē "La Vita" K.Barona ielā 33a. Šeit apmeklētāji varēs iepazīt vairāk nekā 20 krāšņas, ar savu raksturu apveltītas lelles, kas tapušas pēdējo desmit gadu laikā. Sīkāka informācija par akcijas noteikumiem ir atrodama deju studijas mājas lapā „studioX1".

Kustību un deju studijas ''studioX1'' vadītāja Juta Vanaga uzver, ka dejot var ikviens. Ja kāds vēl par to šaubās, tad Muzeju nakts laikā būs vienreizēja iespēja bez maksas pārliecināties par šī apgalvojuma patiesumu. Arī tie, kas jau dejo, plašajā programmā varēs atrast kādu jaunumu, ko pamēģināt. Kas zina – varbūt Muzeju nakts laikā iegūsiet jaunu, aizraujošu vaļasprieku.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV