Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Alunāna teātrī - pirmizrāžu laiks

EasyGet.lv, 05.06.2012. 14:24

Laikā, kad daudzi dodas pelnītā vasaras atpūtā, Ādolfa Alunāna Jelgavas teātrim sācies aktīvākais gada periods – pirmizrāžu nodošanas laiks. 10. jūnijā paredzēta izrādes „Sievietes, sievietes" pirmizrāde, savukārt 15. un 16. jūnijā skatītājiem tiks prezentēta „Skabarga sirdī", informēteātra komanda.
Alunāna teātrī - pirmizrāžu laiks

Teātra galvenās režisores vadībā patlaban finiša taisnē iziet Klēras Būzas komēdija „Sievietes, sievietes". Šajā izrādē uz skatuves nebūs neviena paša vīrieša, tomēr netrūks ne intrigu, ne klaču, ne pārspīlējumu un citu sievišķīgu izgājienu. Izrāde paredzēta 10. jūnijā plkst. 18.00.

Savukārt 15. jūnijā plkst. 19.00 un 16.jūnijā plkst. 18.00 notiks Jāņa Lejiņa komēdijas „Skabarga sirdī" pirmizrāde (režisors Andris Bolmanis, mākslinieciskais vadītājs Arvīds Matisons). Arī šajā izrādē uzmanības centrā sieviete – vai, precīzāk, divas precēties kāras māju īpašnieces, kas nezina kā atkauties no pielūdzējiem un kā izvēlēties īsto.

Visas izrādes notiek Jelgavas kultūras nama Lielajā zālē. Biļetes nopērkamas Jelgavas kultūras nama, Zemgales Olimpiskā centra (ZOC) un citās „Biļešu Paradīzes" kasēs. Cenas: 3.00, 2.50 un 2.00 Ls.

Paralēli izrāžu nodošanas procesiem teātra aktieri ne vien apmeklē meistarklases Commedia de'll Arte tehnikā (pie pasaules klases pasniedzējas Kathleen Ann Thompson), bet arī gatavojas uzstāties pasākumā „Zelta Keda" 10.jūnijā Mežaparkā, kur Prinču tēlos esošajiem aktieriem paredzēts izklaidēt publiku un izvēlēties Pelnrušķīti kāzu kleitu skrējiena ietvaros.

Foto: Izrādes „Skabarga sirdī" publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV