Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Ādolfa Alunāna Jelgavas teātrī top izrāde, kurā "veči paliks bez olām"

EasyGet.lv, 13.06.2012. 11:47

Nedēļas nogalē, 15. un 16. jūnijā, uz Jelgavas kultūras nama lielās skatuves pirmizrādi piedzīvos Jāņa Lejiņa luga „Skabarga sirdī", informē Ādolfa Alunāna Jelgavas teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Daiga Bitēna.
Ādolfa Alunāna Jelgavas teātrī top izrāde, kurā "veči paliks bez olām"

Izrāde atbilstoša īstam vasaras garam – viegla, brīva, jautra, saules un siltuma pilna. Notikumu epicentrā ir jauna meitene Zaiga – īsta Skabarga gan valodā, gan darbos. Pielūdzēju viņa netrūkst (gluži tāpat, kā viņas mātei). Lai gan precēties būtu vēlme abām, un saimniecības darbos arī derētu pāris vīrieša rokas, neviena ne otra neprot izvēlēties īsto un vienīgo.

Īstā jautrība sākas brīdī, kad abu iekāroto sievišķu mājās ierodas teju visi viņu pielūdzēji. Tāpēc ikviens skatītājs aicināts novērtēt nešpetnās Skabargas asumu. Redzēsiet, kā vienam tiks uzrīdīti suņi, otram meiča liks iejusties dāmas ādā. Dažs labs viņas nepacietības dēļ pat paliks bez olām... Un galu galā, jānoskaidro taču, kurš no pielūdzējiem savu mīlestību apliecina, regulāri sūtot lauka mēslojumu?

Izrādes režisors Andris Bolmanis, izrādes mākslinieciskais vadītājs Arvīds Matisons, scenogrāfs Raitis Junkers.

Izrādes notiks 15. un 16.jūnijā plkst. 19.00. Biļetes nopērkamas Jelgavas kultūras nama, Zemgales Olimpiskā centra (ZOC) un citās „Biļešu Paradīzes" kasēs. Cenas: Ls 3.00, 2.50 un 2.00.

Foto: Izrādes „Skabarga sirdī" publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV