Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Filmā „Profesionālis" Džeisons Stethems lamājas krieviski

EasyGet.lv, 14.06.2012. 09:55 | komentāri (1)

Piektdien, 15. jūnijā, Latvijas kinoteātrus sasniegs trilleris „Profesionālis" ar Džeisonu Stethemu galvenajā lomā. Tajā Stethems demonstrēs ne tikai cīņu paņēmienus un aktiermākslas talantu, bet svešvalodu prakses – filmā „Profesionālis" Stethems runās krieviski.
Filmā „Profesionālis" Džeisons Stethems lamājas krieviski

Filmas „Profesionālis" darbība gan notiek nevis Maskavā, bet Ņujorkā. Bijušais specdienestu darbinieks Lūks pats pret savu gribu iesaistās cīņās ar ķīniešu kriminālo „Triādi", korumpēto Ņujorkas policiju – un arī krievu mafiju.
Filmas producents Lorenss Benders, kurš veidojis arī tādu Kventina Tarantino grāvējus kā „Bēdīgi slavenie mērgļi" un „Nogalināt Bilu", stāsta, ka tiecies uz to, lai „Profesionālis" būtu maksimāli ticams. Šai filmā viss notiekot pārliecinoši. Tāpēc arī noziedznieku žargonam bijis jābūt ticamam.

Pēdējā laikā Holivudas filmās aizvien biežāk var izdzirdēt krievu valodu. Filmā „Atriebēji" krieviski ierunājas arī dīva Skārleta Johansone. Tomēr kino zinātāji apgalvo, ka Stethemam ir labāka krievu valoda starp Holivudas zvaigznēm kopš filmas „Sarkanā Oktobra medības", kad krieviski runāja kuģa kapteini tēlojošais Šons Konerijs.

15. jūnijā filma „Profesionālis" nonāks uz Latvijas kino ekrāniem. Pagaidām piedāvājam noskatīties izgriezumu no filmas, kurā Džeisons Stethems runā un lamājas krieviski:

Foto: Džeisons Stethems filmā „Profesionālis". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV