Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Platekrāna vakari" Kalnciema kvartālā

EasyGet.lv, 10.07.2012. 09:34

Kalnciema kvartāls sadarbībā ar Lattelecom uzsāk jaunu un Latvijā nebijušu pasākumu ciklu „Platekrāna vakari" @Kalnciemaiela via Lattelecom TV. No 13. jūlija piektdienu vakaros brīvdabas seansos tiks straumētas filmas un koncerti no Lattelecom Televīzijas Videonomas, informē Una Meiberga.
„Platekrāna vakari" Kalnciema kvartālā

Filmu programma veidota, ņemot vērā Lattelecom TV video nomā esošos filmu resursus un kino kritiķes Ditas Rietumas ieteikumus. Daļa filmu būs no raidījuma „Kinotēka" sezonas noslēguma pasākumā jūnijā Kalnciema kvartālā kopīgi ar skatītājiem izveidotā šī gadsimta filmu TOP 10, kā arī citas filmas, kas guvušas atzinību pasaulē un ir piemērotas demonstrēšanai brīvā dabā plašam skatītāju lokam.

Pēc filmas vakara turpinājumā uz lielā ekrāna būs iespēja noskatīties populāru grupu koncertierakstus (Bjork, Coldplay, Muse, Sade, The Cure un citus). Filmu un koncertu demonstrēšana notiks uz speciāli izveidota Samsung ekrāna, kas nodrošina ļoti kvalitatīvu attēlu arī gaišajā diennakts laikā.

13. jūlija programma:
19.00 „Lieliskais Lapsas kungs" (rež. Vess Andersons)
20.30 Jamiroquai koncerts „Live at Montroux"

Ieeja - bez maksas. Pasākuma laikā darbosies āra kafejnīcas.

Kalnciema kvartāls pēdējo 4 gadu laikā pārliecinoši izveidojies par radošu un aktīvu Pārdaugavas kultūras centru. Kopš 2008. gada notiek regulāri zemnieku un amatnieku tirdziņi un kultūras pasākumi. Klasiskās un populārās mūzikas koncerti, mākslas izstādes, semināri, preses konferences, publiskas akcijas. Kalnciema kvartāls pārstāv Latviju ar koka apbūves mantojuma saglabāšanu un atjaunošanu saistītajos pasākumos, uzņem dažādas starptautiskas delegācijas un viesus, iesaistās aktuālos sadarbības projektos.

Sekojiet līdzi aktuālajai informācijai:
www.facebook.com/kalnciemaiela
www.twitter.com/kalnciemaiela
www.kalnciemaiela.lv

Foto: Kalnciema kvartāls. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV