Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Raidījumā „Remarka" viesosies leļļu pavēlnieki

EasyGet.lv, 03.09.2012. 15:28

Otrdien, 4. septembrī, Latvijas Universitātes radio NABA ēterā no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00 skanēs raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka". Raidījumā viesosies Latvijas Leļļu teātra pagājušās sezonas labākie aktieri Baiba Geķe un Valdis Vanags, informē raidījuma vadītāja Kitija Balcare.

Jūnijā, noslēdzoties 2011./2012. gada teātra sezonai, Latvijas Leļļu teātra skatītāji lēma, ka labākās aktrises jeb Leļļu pavēlnieces tituls latviešu trupā pienākas aktrisei Baibai Geķei, savukārt labākā aktiera jeb Leļļu pavēlnieka tituls latviešu trupā pienācās aktierim Valdim Vanagam. Savukārt skatītājiem ikdienā slēptajā teātra pusē – leļļu meistara darba ikdienā – klausītājus vedīs Latvijas Leļļu teātra māksliniece un leļļu meistare Aija Krūma, kas darbam teātrī veltījusi lielāko daļu sava mūža – 45 gadus. Pagājušās sezonas noslēguma ceremonijā māksliniecei tika pasniegta jaundibinātā Balva par mūža ieguldījumu.

Tāpat raidījumā „Remarka" būs iespēja dzirdēt aktualitātes, kas gaidāmas septembra pirmajā pusē un kas svarīgas teātramīļiem un teātra profesionāļiem.

Nākamais raidījums „Remarka" būs klausāms otrdien, 18. septembrī, no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00.

Raidījumu veido un vada Lauma Brežģe un Kitija Balcare.

Raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka" Radio NABA viļņos skan katru otro nedēļu, otrdienās no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00. Ar raidījuma ierakstiem var iepazīties Radio NABA raidījumu arhīvā www.radionaba.lv. Sekot raidījuma „Remarka" aktualitātēm un atstāt savas remarkas par dzirdēto un par būtisko var gan raidījuma Twitter profilā @TeRemarka, gan informatīvajā lapā Facebook.com/TeRemarka.

Radio NABA iespējams klausīties gan radio viļņos 93,1 FM, gan tiešsaistē www.radionaba.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV