Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Raidījumā „Remarka” saruna par izrādēm bērniem

Easyget.lv, 05.11.2013. 12:38

Šodien raidījumā "Remarka" viesoies režisori Krista Burāne un Elmārs Seņkovs

Otrdien, 5. novembrī, Latvijas Universitātes radio NABA ēterā no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00 skanēs raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka”. Klātienē radio studijā viesosies režisore Krista Burāne un režisors Elmārs Seņkovs sarunā par izrāžu veidošanu jaunākajai teātra publikai – bērniem, informē raidījuma vadītāja Kitija Balcare.

Abu režisoru veidotās izrādes bērniem pašreiz ir atrodamas teātru repertuāros. Režisora Elmāra Seņkova izrāde visa vecuma bērniem „Sarkangalvīte un vilks” skatāma Latvijas Nacionālajā teātrī, bet režisores Kristas Burānes pārstāvētas teātra apvienības „Nomadi” izrāde ģimenēm ar bērniem no trīs līdz astoņu gadu vecumam „Ziemas māja” redzama „Dirty Deal Teatro”.

Nākamais raidījums „Remarka” būs klausāms otrdien, 19. novembrī, no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00. Raidījumu veido un vada Lauma Brežģe un Kitija Balcare.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV