Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Raidījumā „Remarka” saruna ar jaunajām teātra zinātniecēm

Easyget.lv, 23.09.2013. 12:07

Otrdien, 24. septembrī, Latvijas Universitātes radio NABA ēterā no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00 skanēs raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka”. Klātienē radio studijā viesosies Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes Teātra zinātnes maģistra studiju programmas absolventes Ieva Rodiņa un Gunta Sloga, lai iepazīstinātu ar savos pētnieciskajos darbos gūtajām atziņām, informē raidījuma vadītāja Kitija Balcare.

Jaunās teātra zinātnieces iepazīstinās ar teātra zinātnes studiju procesu un ar saviem diplomdarbiem. Gunta Sloga dalīsies secinājumos, kas iegūti maģistra darbā „Politiskā teātra tradīcija un inovācija 21. gadsimta Latvijas teātrī”, savukārt Ieva Rodiņa iepazīstinās ar saviem atklājumiem maģistra darbā „Performatīvie aspekti latviešu postdramatiskajā teātrī”.

Tāpat raidījumā „Remarka” būs iespēja dzirdēt aktualitātes, kas gaidāmas septembrī un kas svarīgas teātramīļiem un teātra profesionāļiem. Nākamais raidījums „Remarka” būs klausāms otrdien, 8. oktobrī, no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00. Raidījumu veido un vada Lauma Brežģe un Kitija Balcare.

Raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka” Radio NABA viļņos skan katru otro nedēļu, otrdienās no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00. Ar raidījuma ierakstiem var iepazīties Radio NABA raidījumu arhīvā www.naba.lv. Sekot raidījuma „Remarka” aktualitātēm un atstāt savas remarkas par dzirdēto un par būtisko var gan raidījuma Twitter profilā @TeRemarka, gan informatīvajā lapā Facebook.com/TeRemarka. Radio NABA iespējams klausīties gan radio viļņos 93,1 FM, gan tiešsaistē www.naba.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV