Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Raidījumā „Remarka" viesosies „Patriarha rudens 2012" jaunie režisori

EasyGet.lv, 02.10.2012. 10:17

Otrdien, 2. oktobrī, Latvijas Universitātes radio NABA ēterā no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00 skanēs raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka". Raidījumā viesosies jaunie režisori – Paula Prozoroviča un Jānis Znotiņš, kas šogad piedalās 3. Latvijas Kultūras akadēmijas jauno režisoru teātra festivālā „Patriarha rudens 2012" ar izrādēm jauniešiem, informē raidījuma vadītāja Kitija Balcare.

Paula Prozoroviča festivāla skatītājiem piedāvās jau „Dirty Deal Teatro" repertuārā esošo darbu „Nepareizas dzīves skola", savukārt Jānis Znotiņš sagatavojis izrādi jauniešiem „Īkstīte reloaded". Abi jaunie režisori piedzīvojuši savu izrāžu veidošanu, kā arī darbojušies kā režisora asistenti pieredzējušiem nozares pārstāvjiem, līdzdarbojoties izrāžu veidošanā gan Dailes teātrī, gan Latvijas Nacionālajā teātrī.

Tāpat raidījumā „Remarka" būs iespēja dzirdēt aktualitātes, kas gaidāmas oktobra pirmajā pusē un kas svarīgas teātramīļiem un teātra profesionāļiem.

Nākamais raidījums „Remarka" būs klausāms otrdien, 16. oktobrī, no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00.

Raidījumu veido un vada Lauma Brežģe un Kitija Balcare.

Radio NABA iespējams klausīties gan radio viļņos 93,1 FM, gan tiešsaistē www.radionaba.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV