Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Kinopunkts piedāvā latviešu animācijas filmu programmu

EasyGet.lv, 04.10.2012. 09:28

Oktobrī projekts Kinopunkts atsāk savu darbību visā Latvijā, demonstrējot Latvijā ražotu animācijas filmu programmu.
Kinopunkts piedāvā latviešu animācijas filmu programmu

Oktobra mēneša animācijas programmā iekļautas animācijas filmiņas: rež. E.Jansona "Kā lupatiņi mazgājas", rež. N.Skapāna "Es gribu redzēt rūķīšus!", rež. R.Pētersona "Ursus", rež. J.Cimermaņa "Korida", un rež. D.Rīdūzes "Zīļuks".

Ar Nacionālā Kinocentra atbalstu Kinopunkts saviem skatītājiem piedāvās arī Latvijā ražotas filmas - "Vientuļā sala" (rež.P.Simms), "Cilvēki Tur" (rež.A.Karpetjans) un "Dokumentālists" (rež.I.Zviedris).

Projekts Kinopunkts ietver 26 vietas Latvijā, kur regulāri tiek demonstrēts kino uz lielā ekrāna, nodrošinot iedzīvotājiem plašākas kinoskatīšanās iespējas un nacionālā kino pieejamību. Šajā gadā Kinopunkts ir uzsācis sadarbību ar Latvijas Filmu maratonu, tādejādi piedāvājot skatītājiem vienotu filmu programmu un paplašinot kinodemonstrēšanas tīklu.

Projekta vadītāja Maija Kalniņa par Kinopunktu: "Esam izbaukājuši visu Latviju, lai klātienē tiktos ar kultūras dzīves organizētājiem, noskaidrojot katras vietas iespējas, vēlmes un vajadzības, un kopīgi atrastu labāko risinājumu, kā filmas konkrētajā vietā nogādāt līdz skatītājiem. Ceram, ka skatītāju interese augs un lēnā garā tiks atdzīvināta kopīga kino skatīšanās tradīcija".

Tuvākie seansi: 6. oktobrī Talsos un 7.oktobrī Alūksnē, Liepnā, Madonā.

Vietu sarakstu, datumus un laikus iespējams uzzināt projekta mājaslapā www.kinopunkts.lv sadaļā Kur un kad, kā arī reģionālajos preses izdevumos.

Foto: Kadrs no E.Jansona filmiņas "Kā lupatiņi mazgājas". Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV