Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Kinopunktos visā Latvijā demonstrēs filmu "Vientuļā sala"

EasyGet.lv, 02.11.2012. 11:33

No novembra Kinopunktos visā Latvijā tiks demonstrēta režisora Pētera Simma šogad uzņemtā mākslas filma "Vientuļā sala", informē projekta Kinopunkts vadītāja Maija Kalniņa. Filma ir tapusi studijā F.O.R.M.A., un tā ir Latvijas, Igaunijas un Baltkrievijas kopražojums, kurā piedalās visu trīs valstu aktieri.
Kinopunktos visā Latvijā demonstrēs filmu "Vientuļā sala"

Filma ir par tiem, kas ikdienā nesatiekas, bet dzīvo līdzās. Par mīlestību un uzticību, par sāpēm un naidu; par to, kas mums ik dienas ir apkārt, bet steigā to pat nepamanām — līdzcilvēkiem. Mēs esam dažādi, bet tomēr — kaut kas mūs vieno. Reizēm tā ir... vientulība. "Vientuļā sala" seko pieciem stāstiem, kas viens ar otru savijas kādā mūsdienu pilsētā.

Latvijā ražoto filmu programma Kinopunktos tiek demonstrēta Nacionālā Kinocentra filmu izplatīšanas projekta "Latvijas filmu maratons" ietvaros.

Pirmie seansi notiks 4.oktobrī Brocēnu kultūras un Izglītības centrā plkst. 14.00 un Ogres kultūras namā plkst.18.00. Mēneša ietvaros filma tiks demonstrēta sekojošās Latvijas pilsētās un pagastos Aucē, Preiļos, Ropažos, Liepnā, Zaķumuižā, Salacgrīvā, Valkā, Madonā, Balvos, Sabilē, Rēzeknē, Limbažos, Dobelē, Talsos, Liepājas Karostā, Līvanos, Priekuļos, Valgundē, Jaunannās, Suntažos, Cīravā, Alūksnē, Aizkrauklē, Mārupē, Gulbenē, Tukumā un Strenčos.

Ar seansu norises vietām un laikiem var iepazīties projekta mājas lapā www.kinopunkts.lv Filmas garums - 99 minūtes.

Foto: Kadrs no filmas "Vientuļā sala". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV