Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Kinopunktā Valkā - filma „Vientuļā sala"

EasyGet.lv, 31.10.2012. 16:04

Piektdien, 9. novembrī, plkst.18.00 Valkas pilsētas kultūras nama lielajā zālē projekta Kinopunkts ietvaros būs iespēja noskatīties Latvijas – Baltkrievijas – Igaunijas kopdarbu – spēfilmu „Vientuļā sala" (režisors Pēters Simms).

Filma ir stāsts par tiem, kuri ikdienā dzīvo līdzās, bet nesatiekas. Par mīlestību un uzticību, par sāpēm un naidu, par to, kas mums ik dienas ir apkārt, bet steigā to pat nepamanām — līdzcilvēkiem. Mēs esam dažādi, bet tomēr — kaut kas mūs vieno. Reizēm tā ir... vientulība. „Vientuļā sala" seko pieciem stāstiem, kas viens ar otru savijas kādā mūsdienu pilsētā.

Spēlfilmas plašajā aktieru kolektīvā Latviju pārstāv Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs. Filmā sev netipiskā, jaunietes – ekstrēmistes lomā iejutusies igauņu dziedātāja un aktrise Lēna Kurmā, kura pārstāvējusi savu valsti arī Eirovīzijā. Tāpat filmā piedalās arī igauņu aktieris Juhans Ulfsaks un viņa tēvs Lembits Ulfsaks.

Filmu producē studija „F.O.R.M.A." no Latvijas, sadarbībā ar Igaunijas filmu studiju „Lege Artis Film" un Baltkrievijas kino studiju „Belarusfiļm".

„Vientuļās salas" režisors P.Simms Latvijā jau divkārt saņēmis nacionālo kino balvu „Lielais Kristaps". Šo balvu režisors saņēmis par darbu spēlfilmās „Labās rokas" un „Trīs stāsti par...", ko kopražojumā veidoja studija „F.O.R.M.A.".

Filmas garums – 99 minūtes. Biļete uz seansu maksās 50 santīmus.

Decembrī projekts Kinopunkts piedāvās noskatīties spēfilmu „Cilvēki tur", bet janvārī – slaveno dokumentālo filmu „Dokumentālists".

Valkas pilsētas kultūras nams atrodas Emīla Dārziņa ielā 8.

Papildus informācija: www.kinopunkts.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV