Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Gaismas festivālā „Kāpējs" rāpsies bijušās spēkstacijas skurstenī un restorānā „KOYA" darbosies gaismas nojume

EasyGet.lv, 15.11.2012. 09:39

Gaismas festivālā Staro Rīga, kas galvaspilsētā norisināsies no 15. līdz 18. novembrim, uzņēmums Northlight LED Andrejsalā īstenos instalācijas projektu Kāpējs, izmantojot bijušās spēkstacijas skursteni.

Kāpējs jeb cilvēks, kurš kāpj. Kas Kāpējam liek kāpt? Vai viņš pārbauda sevi, vai izrādās citu priekšā, bet varbūt tiecas sasniegt ko vairāk? Kāpējs liek mums aizdomāties, kas ir tas, ko vēlamies sasniegt – vai tā ir tikai ārišķība vai dziļāka izpratne par ap mums notiekošo, izpratne par īsto, patieso, skaisto. Kāpējs ir mūsu iekšējās pasaules, mūsu vērtību skalas lakmusa papīriņš.

Ikkatrs Kāpējā saskatīs daļu no sevis, daļu no saviem meklējumiem, no ceļa, kas jau noiets un kas mums visiem vēl ejams. Raisot pārdomas par īsto un patieso, dosimies meklēt savu īstenību un patiesību dinamiskajā, aizrautīgajā un neparastajā pilsētas vidē.

Andrejsalas dienvidu daļā, Andrejostas ielā 4, šovasar atvērtajā restorānā KOYA darbosies Gaismas nojume, kur atnācējiem būs iespēja izbaudīt gaismas un skaņu sintēzi, kā arī, protams, nobaudīt kādu no restorāna piedāvātajiem ēdamgardumiem un kokteiļiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV