Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Raidījumā „Remarka" viesosies režisors Aiks Karapetjans

EasyGet.lv, 10.12.2012. 12:22

Otrdien, 11. decembrī, Latvijas Universitātes radio NABA ēterā no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00 skanēs raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka". Klātienē raidījumā viesosies teātra un kino režisors Aiks Karapetjans, lai stāstītu darbu pie teātra izrādes „Venēcijas tirgotājs" un šausmu filmas „M.O.Ж.", informē raidījuma vadītāja Kitija Balcare.
Raidījumā „Remarka" viesosies režisors Aiks Karapetjans

Režisors Aiks Karapetjans absolvējis Latvijas Mākslas akadēmiju un Latvijas Kultūras akadēmiju, plašāku ievērību guvis 2007. gadā, kad viņa īsfilma „Riebums" tika atzīta par labāko īsfilmu nacionālajā filmu festivālā „Lielais Kristaps". 2009. gadā viņš jau darbojās kā „Lielā Kristapa" žūrijas pārstāvis, kā arī pabeidza Parīzes kinoskolu ESEC. 2011. gadā Latvijas Nacionālajā operā režisors iestudēja panākumiem bagāto Džoakīno Rosīni operu „Seviljas bārddzinis". 2012. gada notika pirmizrāde filmai „Cilvēki Tur", kura piedalījusies vairākos starptautiskos kinofestivālos, ieskaitot Karlovi Vari festivālu. Pašreiz režisors Latvijas Nacionālajā teātrī iestudē Viljama Šekspīra lugu „Venēcijas tirgotājs", savukārt 2013. gadā gaidāma Aika Karapetjana režisētā šausmu filma „M.O.Ж.".

Tāpat raidījumā „Remarka" būs iespēja dzirdēt aktualitātes, kas gaidāmas decembra otrajā pusē un kas svarīgas teātramīļiem un teātra profesionāļiem.

Nākamais raidījums „Remarka" būs klausāms 2013. gadā, otrdien, 8. janvārī, no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00.

Raidījumu veido un vada Lauma Brežģe un Kitija Balcare.

Raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka" Radio NABA viļņos skan katru otro nedēļu, otrdienās no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00. Ar raidījuma ierakstiem var iepazīties Radio NABA raidījumu arhīvā www.naba.lv. Sekot raidījuma „Remarka" aktualitātēm un atstāt savas remarkas par dzirdēto un par būtisko var gan raidījuma Twitter profilā @TeRemarka, gan informatīvajā lapā Facebook.com/TeRemarka.

Radio NABA iespējams klausīties gan radio viļņos 93,1 FM, gan tiešsaistē www.naba.lv.

Foto: Režisors Aiks Karapetjans. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV