Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Par pasaulē labāko striptīza dejotāju atzītais Kenzo uzstāsies festivālā „Erots 2013"

EasyGet.lv, 28.01.2013. 12:16

Šogad uz festivāla „Erots" skatuves kāps profesionālais striptīza dejotājs tumšādainais Kenzo, kurš pašreiz dzīvo Vācijā. Šis mākslinieks izceļas ar tēlu daudzveidību un atraktivitāti – te maigs un elegants, te skarbs un bīstams. Sievietes viņu iekāro, bet vīrieši grib līdzināties.
Par pasaulē labāko striptīza dejotāju atzītais Kenzo uzstāsies festivālā „Erots 2013"

Kenzo ir dzimis 1973. gadā Francijā. Pašreiz viņš dzīvo Vācijā un aktīvi piedalās lielos festivālos daudzviet pasaulē. Kenzo ir augstu novērtēts striptīza dejotājs: 2006. gadā viņš tika atzīts par labāko striptīza dejotāju Eiropā, bet 2012. gada Čehijā tik atzīts par labāko striptīza dejotāju pasaulē. Šobrīd Kenzo ir sasniedzis augstu profesionalitāti, tāpēc festivāla apmeklētājiem neaizmirstams piedzīvojums ir garantēts.

Kenzo uz skatuves jūtas kā „zivs ūdenī". Viņa tēls mēdz būt skarbāks, nekā citiem. Viņš ir spēcīgāks, nekā citi. Viņš ir „sliktais" zēns! Liels, spēcīgs, valdonīgs un iekārojams! Ikviens var izbaudīt nelielu Kenzo priekšnesumu jau tagad, skatoties to populārākajā videoklipu vietnē YouTube. Meklē MrKenzostar un ievērtē viņa dejiskumu un valdzinošo priekšnesumu Čehijā, Brno.

Uz festivāla „Erots 2013" skatuves ir gaidāmi arī citu ārvalstu mākslinieku vētrainie priekšnesumi. Vairāk par viesmāksliniekiem: http://erots.lv/index.php?link=00300003#

Festivāls „Erots" 22. un 23. februārī svinēs savu 15. jubileju, tāpēc kā vienmēr priecēs apmeklētājus ar kaislīgiem šoviem, pikantām aktivitātēm, sarunām par seksu un plašu intīmpreču izstādi. Šogad uz festivāla „Erots" skatuves norisināsies arī vērienīga club dance konkursa "Club Dance Queen & Club Dance King 2013" fināli. Konkursa reģionālās atlases notiek vairākās Latvijas pilsētās. Uzzini vairāk: www.clubdance.lv

Biļetes: Tikai Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) vēl iespējams iegādāties biļetes par īpaši izdevīgu cenu – Ls 5! Savukārt iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" (www.bilesuserviss.lv) kasēs vēl ir iespējams iegādāties biļetes par Ls 7. Tuvojoties "karstajam" pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

Katru dienu pirmajiem 500 apmeklētājiem – dāvanas no „Contex" un „Cēsu alus". Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma! Vairāk par festivālu www.erots.lv

"Erots 2013" norises laiki: 22. februāris 18.00–03.00, 23. februāris 18.00–04.00.

Savukārt 21. februārī kopā ar festivāla zvaigznēm, dalībniekiem un organizatoriem klubā "Coyote Fly" notiks "Erots 2013" pre-party.

"Erots 2013" apmeklētājiem īpašais piedāvājums 4* viesnīcā "MARITIM Park Hotel Riga": nakšņošana standarta vienvietīgā/divvietīgā numurā par 35/40 EUR. Skaties www.erots.lv, lai uzzinātu, kā saņemt īpašo piedāvājumu.

Erotikas festivālu "Erots 2013" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes līdzorganizators ir firma "Z un Z" – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls "Kupidons plus". Pasākumu atbalsta "Contex" prezervatīvi un "Cēsu alus".

Seko līdzi jaunumiem:
http://www.draugiem.lv/erots.lv
http://www.facebook.com/Erots.lv
https://twitter.com/Erots_lv

Foto: Kenzo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV