Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Amsterdamā notiks Alvja Hermaņa izrāžu skate

EasyGet.lv, 21.02.2013. 15:43

No 2. marta līdz 6. aprīlim Stadsschouwburg Amsterdam teātrī pēc Stadsschouwburg Amsterdam iniciatīvas notiks izrāžu skate "Brandstichter 2013: Alvis Hermanis". Tajā ar izrādēm viesosies Jaunais Rīgas teātris, Burgtheater Wien, Schaubühne Berlin un Münchner Kammerspiele.
Amsterdamā notiks Alvja Hermaņa izrāžu skate

Programmā iekļautas Jaunā Rīgas teātra izrādes „Klusuma skaņas" un „Garā dzīve", Vīnes Burgtheater izrāde „Tēvi", Berlīnes Schaubühne „Vasarnieki" un Minhenes Kammerspiele „Vasa", informē Jaunā Rīgas teātra pārstāve Dagnija Grīnfelde.

Amsterdamā Jaunais Rīgas teātris viesosies pirmoreiz – 7. un 8. martā ar „Klusuma skaņu" izrādēm, bet 25. un 26. martā – ar izrādi „Garā dzīve".

Izrāžu skati papildinās vairāki ārpusprogrammas pasākumi – tikšanās ar Alvi Hermani skates atklāšanas vakarā, 1976. gadā tapušās režisora Petera Šteina filmas „Vasarnieki" seanss, kā arī „Klusais disko" pēc „Klusuma skaņu" izrādēm.

Informācija par skati un pilns izrāžu grafiks - http://www.ssba.nl

Foto: Skats no izrādes „Klusuma skaņas". Foto (c) Gints Mālderis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV