Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Kalnciema kvartālā notiks gadskārtējās „Mākslas medības"

EasyGet.lv, 26.02.2013. 14:01

9. martā plkst. 12.00 Kalnciema kvartālā tiks atklātas ikgadējās „Mākslas medības", kas ir Latvijas Mākslas akadēmijas jauno mākslinieku darbu izstāde un pārdošana, informē Kalnciema kvartāla kultūras programmas vadītāja Una Meiberga. Tās ilgs līdz 28. martam.
Kalnciema kvartālā notiks gadskārtējās „Mākslas medības"

„Mākslas medības" ir Kalnciema kvartāla un Latvijas Mākslas akadēmijas sadarbības pasākums, jauno mākslinieku popularizēšanas platforma un mākslas darbu pieejamības nodrošināšana plašam interesentu lokam.

Atklāšanas laikā Kalnciema kvartāls kopīgi ar Latvijas Mākslas akadēmiju izvēlēsies vienu darbu, kura autoram tiks piešķirta balva – iespēja rīkot personālizstādi Kalnciema kvartāla galerijā. Līdzās tam pasākuma laikā varēs satikt pašus māksliniekus, kā arī saņemt konsultācijas par darbu izvēles jautājumiem. Pasākuma laikā varēs satikt pašus māksliniekus, kā arī saņemt konsultācijas par darbu izvēles jautājumiem, piedalīties radošajās darbnīcās.

Kolekcija ar vairākiem simtiem Latvijas Mākslas akadēmijas studentu darbu būs pieejama laikā no 9. līdz 28. martam. Tā regulāri tiks papildināta ar jauniem darbiem. „Mākslas medības" būs atvērtas Kalnciema kvartāla galerijā un Vīnu veikala zālē katru dienu 12.00-22.00, izņemot svētdienas.

Jau iepriekšējos gados „Mākslas medības" guva plašu atsaucību sabiedrībā un, līdzīgi kā Latvijas Mākslas akadēmijas gadatirgū „Jarmarka", cilvēki labprāt iegādājās mākslas darbus, kā arī pirmie varēja uzminēt, kuri autori būtu labs ieguldījums nākotnē.

Vairāk: www.kalnciemaiela.lv

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV