Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Festivāls “Cita Vide” veido jauno mākslinieku izstādi

Easyget.lv, 10.07.2013. 11:41

Tematiskais mūzikas un mākslas festivāls kā tradīciju ieviesis veidot jauno mākslinieku izstādi par tēmu „Cita Vide”. Tā būs aplūkojama no 18. jūlija līdz 3. augustam Ogres Mākslas skolas izstāžu zālē, bet līdz 14. jūlijam jaunie mākslinieki tiek aicināti pieteikt savas darbus.

Par godu izstādes atklāšanai tiks rīkota festivāla iesildošā ballīte ar mūziku, jautrām sarunām un dažādām aktivitātēm, informē festivāla „Cita Vide” organizatoru pārstāve Lelde Spārniņa.

Savus mākslas darbus (gan plaknē, gan telpiskus un visdažādākajās tehnikās) jaunie mākslinieki atlasei dalībai izstādē var pieteikt, sūtot- darba foto, izmērus, nosaukumu uz info@citavide.lv ar norādi- izstādei. Izstādes dalībnieki iegūs festivāla brīvbiļetes un iespēju piedalīties „mākslas plenērā” festivāla laikā.

Uz izstādes atklāšanu un iesildošo ballīti 18. jūlijā plkst.19:00 tiek aicināts ikviens, līdzi ņemot jautru noskaņojumu, vismaz divus draugus un stilīgu, festivālam atbilstošu apģērbu gabalu kā ieejas maksu. Radošākam festivāla nodrošinājumam visi tiek aicināti arī nest ziedumus pēc paša iespējām. Paralēli aplūkojot izstādi, ar draugiem būs iespējams piedalīties dažādās aktivitātēs, iemalkot kādu kokteili un padejot.

Izstāžu zāles adrese un darba laiks: Ogrē, Brīvības ielā 11, katru dienu 10-18, sv. - brīvs.

Sekot jaunumiem var arī sociālo portālu lapās: draugiem.lv/citavide; facebook.com/FestivalsCitaVide; twitter.com/citavide.

Apmeklētāji biļetes uz abām festivāla dienām, 23. - 25. augustu, var iegādāties www.ticketpro.lv mājas lapā. Biļešu cena ir 8.88 LVL. Atgādinam, ka pasākuma dienā, iegādājoties pie pasākuma ieejas, ieejas maksa būs dārgāka.

Festivālu organizē jauniešu biedrība “Ogres Rotarakta klubs” ar Ogres novada domes finansiālu atbalstu un atpūtas vietas “A Nice Place” konceptuālu atbalstu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV