Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Esplanādē demonstrēs spēlfilmu „Mammu, es tevi mīlu”

Easyget.lv, 26.07.2013. 11:21

Sestdien, 27.jūlijā, plkst.21.00 kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 tiks demonstrēta latviešu režisora Jāņa Norda spēlfilma „Mammu, es tevi mīlu”. 
Esplanādē demonstrēs spēlfilmu „Mammu, es tevi mīlu”

Filma ir dinamisks attiecību trilleris par trīspadsmitgadīgu Rīgas skolnieku Raimondu un viņa māti. Kāda šķietami nenozīmīga piezīme skolā iesāk piedzīvojumiem bagātu nedēļu zēna dzīvē, viņš nonāk policijas redzeslokā un visbeidzot atrisina samilzušo konfliktu gan ar mammu, gan savu labāko draugu.

„Mammu, es tevi mīlu” ir režisora Jāņa Norda otrā pilnmetrāžas filma.

Filma šogad apbalvota Berlīnes starptautiskajā filmu festivāla sadaļā Generation Kplus iegūstot žūrijas Grand Prix balvu kā labākā spēlfilma, aprīlī piedzīvoja Ziemeļamerikas pirmizrādi starptautiski nozīmīgajā festivālā Toronto International Film Festival KIDS un jūnijā Losandželosas filmu festivālā ieguvusi galveno žūrijas balvu.

Savukārt 3.augustā kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 tiks demonstrēta režisora Aivara Freimaņa 1974.gadā uzņemtā spēlfilma „Ābols upē”. Latvijas filmu programma veidota sadarbībā ar Nacionālo Kino centru. 

Katru sestdienas vakaru radoši informatīvajā telpā Esplanāde 2014 tiek rādītas Latvijas filmas.

Visi pasākumi radoši informatīvajā telpā Esplanāde 2014 bezmaksas.

Plašāka informācija un tuvāko pasākumu programma kultūras portālā www.riga2014.org

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV