Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Mainīts izrādes “Solo for the closest one” norises laiks

Easyget.lv, 02.08.2013. 14:26

Dirty Deal Teatro rīkotā teātra festivāla “Dirty Drama” ietvaros 3. augustā t/c “Mols” autosstāvvietā tiks spēlēta viesizrāde no Čehijas “Solo for the closest one”, izrādes sākums – plkst. 22.00.

Iepriekš ziņots, ka sākuma laiks būs plkst. 21:00, taču izrādi nepieciešams sākt plkst. 22:00, lai tā precīzi notiktu saulrieta laikā. Ieeja bez maksas, skatītāju tikšanās – plkst. 22:00 t/c “Mols” (Krasta iela 46) autostāvvietas 3. stāvā.

“Solo for the Closest One” ir čehu teātra “D'Epog Theatre” un spāņu aktrises un scenogrāfa veidotā izrāde četriem aktieriem un vienam vecam auto uz lielveikala “Mols” daudzstāvu autostāvvietas augšējā stāva. Izrāde apvieno sevī poētisko teātri, kā arī tiecas izpētīt, kā mainās izrādes dramaturģija atkarībā no apkārt esošās vides.

Izrādes sākas līdz ar saulrietu, paverot skatienam gaismas virs un zem mums, un radot piemērotu atmosfēru izrādei, kuru autori definē kā “pierādījumu vienas vientuļas sirds sadegšanai”.

Autori un izpildītāji: Ondřej Novotný, Petr Míka, Tomáš Soldán (Čehija), Rebeca Matellán (Spānija), scenogrāfs: Joan Quintas Toledo (Spānija).

Vairāk informācijas par festivālu “Dirty Drama”: www.dirtydeal.lv/teatro/dirtydrama

Festivāls notiek no 31. jūlija līdz 4. augustam

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV