Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Etīžu teātris Nerten viesosies Jelgavā

Easyget.lv, 14.10.2013. 13:44

Ceturtdien, 17. oktobrī, alternatīvās kultūras bārā-galerijā „Melno Cepurīšu Balerija”, Raiņa ielā 20, ar izrādi viesosies etīžu teātris Nerten.
Etīžu teātris Nerten viesosies Jelgavā

Etīžu teātra Nerten sastāvā kā dramaturgi, režisori un aktieri darbojas Toms Treibergs un Svens Kuzmins. Izrāde sastāv no iepriekš iestudētām miniatūrām jeb etīdēm. Tajās cauri humoram un traģēdijai, smiekliem un asarām tiek izdzīvota Mazā Cilvēka dzīve un rīcība dažādās vietās un notikumos. To, vai tas ir par mums katru, vai tas ir smieklīgi, vai tomēr traģiski, nosaka katrs pats brīvā apziņas lidojumā.

Skatītāji izrādē netiek iesaistīti. Skatītāju uzdevums, kā cer izrādes veidotāji T.Treibergs un S.Kuzmins, ir saturīgi pavadīt laiku pacilātā atmosfērā.

Izrāde notiek 17.oktobrī plkst.21:00, ieejas maksa 2 Ls /Eur 2.85/

Sīkāka informācija par izrādi un etīžu teātri Nerten atrodama sociālajos tīklos www.facebook.com/nertentheatre, twitter.com/nertentheatre, kā arī rakstot uz e-pastu dan.eliiza@gmail.com vai zvanot 26799037.

Foto: Etīžu teātris Nerten. Foto (c) Inese Kalniņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV