Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Vides un interjera dizaineri aicināti piedalīties Positivus festivāla labiekārtošanā

Easyget.lv, 15.05.2014. 10:01

Pirmo gadu Positivus festivāls aicina jaunos vides un interjera dizainerus piedalīties festivāla teritorijas labiekārtošanas un dekorēšanas ideju izstrādē un realizācijā. Pieteikumus un dizaineru portfolio var iesūtīt līdz 25. maijam.
Vides un interjera dizaineri aicināti piedalīties Positivus festivāla labiekārtošanā

Šogad festivāls īpaši strādā pie vairāku teritoriju vizuālā noformējuma, tādēļ vēlas dot iespēju jaunajiem dizaineriem izmēģināt spēkus un izpausties kādas teritorijas daļas noformējuma un labiekārtošanas ideju izstrādē un realizācijā. Aicinām visus interesentus atsūtīt savu darbu un/vai ideju portfolio ar pieciem labākajiem darbiem. Projektiem nav obligāti jābūt realizētiem. Labākajiem dizaineriem būs iespēja izstrādāt ideju piedāvājumus noteiktām teritorijām un tos realizēt. Pieteikumus ar portfolio sūtīt uz ieva@positivus.com. Uzvarētāji tiks pasludināti jau 27. maijā.

Jau vēstīts, ka lielākais populārās mūzikas festivāls Baltijā jau astoto reizi notiks no 18. – 20. jūlijam Salacgrīvā. Festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā EUR 57 un ar teltsvietu EUR 63. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, „Biļešu Serviss” kasēs un Nordea bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.

Positivus festivālā šogad uzstāsies Kraftwerk, Bastille, Ellie Goulding, Elbow, The Kooks, The 1975, Daughter, Chet Faker, Laura Mvula, Junip, Temples, Anna Calvi, Of Montreal, Mø, The Horrors, You Me At Six, Future Islands, Alunageorge, Nonono, A Trak, King Charles, Kid Karate, Cherub, Birth Of Joy, Just Blaze, Pompeya, Fm Belfast, And So I Watch You From Afar.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV