Sestdiena, 27.Jūlijs 2024. » Vārdadienas svin: Marta, Dita;

Pludmales volejbola akadēmija sacentīsies ar „King of the beach" titula ieguvēju Aleksandru Samoilovu

Pludmales sporta centrs „Brazīlija", 02.08.2010. 11:08

Šodien, 2. augustā, plkst. 18:00 Pludmales centrā „Brazīlija" notiks vēl nebijis turnīrs vēl nebijušā turnīra formātā – trīs dalībnieku komanda, kuras sastāvā būs atpazīstami mūziķi, aktieri un spēkavīri, stāsies pretī vakar kronētajam pludmales karalim Aleksandram Samoilovam. Ikviens tiek aicināts kļūt par aculiecinieku turnīram un atbalstīt savējos. Kā viņiem veicas, būs iespējams arī uzzināt TV raidījumā" Pludmales Volejbola apskats", kuru vada Anna Rozīte un Patriks Grīva.
Pludmales volejbola akadēmija sacentīsies ar „King of the beach" titula ieguvēju Aleksandru Samoilovu

Vairāk kā pirms mēneša, 29. jūnijā, Pludmales volejbola akadēmijā, kas norisinās Pludmales centrā „Brazīlija", treniņus uzsāka seši enerģiski un aktīvi dalībnieki - Aisha, Raimonds Bergmanis, Rihards Lepers, Maija Tīruma, Artis Dvarionas un Andris Reizenbergs. Pārsvarā visi dalībnieki ar pludmales volejbolu iepriekš nav saskārušies, tādēļ trenera pienākumus uzņēmās pats Pludmales volejbola akadēmijas vadītājs Andris Krūmiņš. Akadēmijas pēdējo treniņu 2. augustā plkst. 16.00 vadīs Aigars Birzulis, nosakot pamatkomandu, kas stāsies pretī pludmales karalim Aleksandram Samoilovam.

Vakar, 1. augustā, par karaļa titulu cīnījās 8 labākie pludmales volejbolisti – Toms Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš, Jānis Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins, Artis Caics, Kristiāns Marnics un Toms Vanags. C grupas (fināla četrinieks) spēlēs tikās Mārtiņš Pļaviņš, Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins un Toms Vanags, kur kopvērtējumā Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš izcīnīja pirmo un otro vietu, tādējādi finālā viņiem bija jācīnās vienam pret otru, lai noteiktu, kurš iegūs Pludmales karaļa titulu. A.Samoilovs par savu partneri finālspēlei izvēlējās J. Šmēdiņu, savukārt M.Pļaviņš kā savu komandas biedru izvēlējās T. Šmēdiņu. Cīņa par karaļa titulu izvērtās īpaši spraiga, kur trīs setu cīņā (18-21; 21-19; 15-12) savu pārākumu parādīja Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, tādējādi par Pludmales karali tika kronēts A.Samoilovs.

Pludmales centrs „Brazīlija" ir 21.gadsimta izklaides un sporta centrs. Centrā ir pieejami četri iekštelpu un divi atkātie āra pludmales laukumi, kurus iespējams pielāgot dažādiem pludmales sporta veidiem (volejbolam, futbolam, badmintonam, rokas bumbai un tenisam), kā arī dažādiem izklaides pasākumiem ar dejām smiltīs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV