Sestdiena, 27.Jūlijs 2024. » Vārdadienas svin: Marta, Dita;

„King of the beach" titulu iegūst Aleksandrs Samoilovs

Latvijas Pludmales volejbola līgas Preses dienests, 02.08.2010. 12:59

Šodien Jūrmalā, Dubultu pludmalē, „Orizzonte beach" stadionā notika šova turnīrs „King of the beach", kurā no astoņiem labākajiem Latvijas pludmales volejbolistiem tika noteikts Pludmales karaļa titula īpašnieks. Trīs setu spēlē Pludmales karaļa titulu izcīnīja Aleksandrs Samoilovs.
„King of the beach" titulu iegūst Aleksandrs Samoilovs

Šogad par karaļa titulu cīnījās astoņi labākie pludmales volejbolisti – Toms Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš, Jānis Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins, Artis Caics, Kristiāns Marnics un Toms Vanags.

C grupas (fināla četrinieks) spēlēs tikās Mārtiņš Pļaviņš, Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins un Toms Vanags, kur kopvērtējumā Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš izcīnīja pirmo un otro vietu, tādējādi finālā viņiem bija jācīnās vienam pret otru, lai noteiktu, kurš iegūs Pludmales karaļa titulu. A.Samoilovs par savu partneri finālspēlei izvēlējās J.Šmēdiņu, savukārt M.Pļaviņš kā savu komandas biedru izvēlējās T.Šmēdiņu.

Cīņa par karaļa titulu izvērtās īpaši spraiga, kur trīs setu cīņā (18-21; 21-19; 15-12) savu pārākumu parādīja Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, tādējādi par Pludmales karali tika kronēts A.Samoilovs.

Pludmales karalis 2010 - Aleksandrs Samoilovs
2.vieta-Mārtiņš Pļaviņš
3.-4.vieta-Ruslans Sorokins / Toms Vanags
5.-8.vieta-Toms Šmēdiņš / Jānis Šmēdiņš / Kristiāns Marnics / Artis Caics

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV