Sestdiena, 27.Jūlijs 2024. » Vārdadienas svin: Marta, Dita;

Samsung prezentē atjauninātos GALAXY Ace 2 un GALAXY mini 2

Līna Lisnere, 22.02.2012. 12:12

Samsung Electronics prezentējis divus jaunus GALAXY viedtālruņu sērijas modeļus – GALAXY Ace 2, kas Latvijā ir gaidāms šī gada maijā un GALAXY mini 2, kas Latvijas veikalu plauktos nonāks jau aprīlī.
Samsung prezentē atjauninātos GALAXY Ace 2 un GALAXY mini 2

Balstoties uz pagājušajā gadā radīto GALAXY Ace un GALAXY mini viedtālruņu panākumiem visā pasaulē, jaunie GALAXY Ace 2 un GALAXY mini 2 tālruņi ir teicami piemēroti aktīvā dzīvesveida piekritējiem, kas augstu novērtē stila individualitāti, labu veiktspēju un pieņemamu cenu.

GALAXY Ace 2 divkodolu procesora spēks

GALAXY Ace 2 viedtālrunis nodrošina efektīvu vairākuzdevumu režīmu un ātru grafiskās saskarnes darbību, kā arī ļauj izbaudīt dažādas mobilās spēles. Savukārt HSPA 14,4 standarta savienojuma atbalsts sniedz īpaši ātru interneta pārlūka darbību un datu lejupielādi.

GALAXY Ace 2 ir arī iebūvēta 4GB atmiņa dažādu failu uzglabāšanai, turklāt 1500 mAh ietilpības baterija nodrošina ilgu viedtālruņa darbību.

Uzlabotie Samsung Hub un ChatON pakalpojumi noderēs, lai ātri piekļūtu nepieciešamajam tiešsaistes saturam un ērti sazinātos ar draugiem. Music Hub nodrošina pieeju vairāk kā 13 miljoniem mūzikas skaņdarbu, jaunākās mobilās spēles piedāvā Game Hub, savukārt Social Hub ļauj vienuviet aplūkot jaunākos teksta ziņojumus, sociālo tīklu paziņojumus un e-pasta vēstules. Samsung ChatON pakalpojums nodrošina ērtu komunikāciju starp dažādu mobilo platformu viedtālruņu lietotājiem, piedāvājot tūlītēju ziņapmaiņu un grupas čatu funkciju.

Kompakts un stilīgs – GALAXY mini 2

Samsung GALAXY mini 2 košajā, vien 11,9 mm biezajā korpusā ir iestrādāts 2,7 collu HVGA skārienekrāns, kas nodrošina izcilas kvalitātes attēlu, vienlaikus saglabājot mobilitāti.

Uzlabotā 1300 mAh ietilpības baterija ļauj ilgāk klausīties mūziku un čatot ar draugiem, bet iebūvētā 4 GB atmiņa spēj uzglabāt neskaitāmus video un foto attēlus. Gluži tāpat kā GALAXY Ace 2, arī GALAXY mini 2 nodrošina plašas mobilās saziņas iespējas ar ChatON un Social Hub pakalpojumu palīdzību, turklāt tālrunī ir ietverts arī Music Hub pakalpojums.

GALAXY Ace 2 cena Latvijā būs aptuveni 250 latu, savukārt GALAXY mini 2 būs pieejams par aptuveni 150 latiem.

Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.samsungmobilepress.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV