Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bīstamās spēlītes jaunajā TV3 seriālā Apustulis

Marta Zandersone, 04.01.2010. 17:13 | komentāri (1)

Jaunajā gadā trešdienu vakaros TV3 nāks klajā ar patiesi aizraujošu seriālu Apustulis - to novērtēs ikviens, kam saistošas bīstamas spiegu spēlītes! Apustulis skatītājus atgriezīs kara sākumā, kad vācieši uz PSRS nosūta savu diversantu, bet viss nenotiek, kā iecerēts - spiegu notver PSRS Iekšlietu Tautas komisariāts. Un spraigais stāsts var sākties! Skatītājus seriālam piesaistīs ne tikai tā tematika, bet arī divu lielisku aktieru dalība, kuri spoži atveido galvenās lomas – nežēlīgi bravūrīgo Nikolaja Fomenko varoni un kalsno, rafinēto intelektuāli Jevgēņiju Mironovu. Sekojiet Apustulim jau no 6.janvāra ik trešdienu 22:55 TV3!
Bīstamās spēlītes jaunajā TV3 seriālā Apustulis

Bīstamā spēle var sākties

Jaunais TV3 seriāls Apustulis skatītājus aizvedīs senā pagātne uz kara sākumu, kad vācieši uz PSRS nosūtīja savu diversantu (Jevgēņijs Mironovs), bet viss nenotika, kā iecerēts - spiegu notvēra PSRS Iekšlietu Tautas komisariāts. Viņš centās aizmukt, bet bēgšanas mēģinājuma laikā diversants jeb tā saucamais likumīgais zaglis, kurš nonācis okupētā teritorijā, gāja bojā. Lai atrastu pārējos spiegus, kas piedalījās operācijā, čekistiem bija jāvēršas pie noziedznieka dvīņubrāļa, kurš ir lauku skolotājs (atveido arī J.Mironovs). Viņš stājās nelaiķa vietā vācu izlūkdienestā un iesaistās patiesi bīstamā spēlē...

Ieskats filmēšanas gaitā

Ielūkojoties filmēšanas laukumā, atklājās skati, kas nav domāti cilvēkiem ar vājiem nerviem - piekauts Nikolajs Fomenko karavīra formastērpā, kurš vienos zilumos un skrambās, pilinādams asinis uz betona grīdas, izskatījās pusdzīvs. Jautājot, kas spēja ko tādu pastrādāt, jāsaka, ka viņu profesionāli ar grimu un otām apstrādāja seriāla grimētāja. Jāatzīst, ka ar šo vienu ainu N.Fomenko ciešanas neapstājās, tās turpinājās visas filmēšanas dienas garumā. Saskaņā ar seriāla Apustulis sižetu, Iekšlietu Tautas komisariāta pulkvedi Nikolaju (N.Fomenko) spīdzina savējie. Par spīdzināšanas kameru un filmēšanas laukumu kļuva pamesta rūpnīca Maskavas piepilsētā Serpuhovā. Lai skatītājiem mierīgs prāts - pārtraukumos varēja pārliecināties, ka ar aktieri viss ir labākajā kārtībā, viņš aizrautīgi jokoja un dzina velnu - raksturs prasa savu!

Dārgais seriāls

Seriāla Apustulis veidotāji nav skopojušies ar naudu, lai gan precīza summa, runājot režisora Jurija Moroza vārdiem, ir baigs kara noslēpums. Augstās izmaksas veidojušās, jo seriāls uzņemts nesteidzoties, atkārtojot ainas, ja tas nepieciešams; tas uzņemts nevis paviljonos, bet dabā, turklāt sagaidot nepieciešamos gadalaikus, kas paredzēti pēc scenārija; un, protams, lielisku aktieru piesaistīšana arī sastāda krietnu izdevumu daļu. Vēl vērts pieminēt, ka Apustulis ainās netrūkst vēsturiskas tehnikas, kas arī ir dārgs prieks. Piemēram, divas dienas reta tvaika vilciena fonā izmaksājušas 100 000 dolāru, bet seriālā redzams ne vien vilciens, bet arī lidmašīnas, automobiļi un citi braucamrīki. Kopā viss radījis patiesi spraigu un bīstamu spēlīšu seriālu Apustulis, kur sastopami lieliski aktieri, aizraujošs sižets, vēsturiskas un reālistiskas ainas!


Bīstamās spēlītes aizraujošajā seriālā Apustulis jau no 6.janvāra ik trešdienu 22:55 tikai TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV