Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Aktieris Andis Kvēps pēc vairāk kā 10 gadiem atgriežas teātrī

Karlīna Šadre, 04.02.2010. 14:03

Pēc vairāk kā desmit gadiem 9.februārī piedzīvosim atkalredzēšanos uz skatuves ar Andi Kvēpu Teātra Observatorijas izrādē „Absints“, kurā aktieris atveidos Tēva lomu.
Aktieris Andis Kvēps pēc vairāk kā 10 gadiem atgriežas teātrī

Andis Kvēps beidzis Latvijas Valsts konservatorijas Teātra fakultāti 1975. gadā, kad ar Alekša lomu izrādē „Skroderdienas Silmačos“ Alfrēda Jaunušāna režijā debitējis Latvijas Naconālajā teātrī, kur ar pātraukumiem spēlējis līdz pat 90ajiem gadiem, kad piedalījās variākos Oļģerta Krodera iestudējumos. Nu jau vairāk kā desmit gadus Andis Kvēps bija teātri pametis.

Izrādi „Absints“ Teātra Observatoijā ir iestudējis režisors Juris Jonelis pēc poļu mūsdienu dramaturģes Magdas Fertač lugas „Absints“ motīviem. Izrādes paradokss ir galvenā varone, kura vēlas sasniegt savā dzīvē īstu mīlestību, bet negrib tik ilgi ciest, lai to sagaidītu. Kur to atrast? Ģimenē, sabiedrībā vai ar reliģijas palīdzību? Kā atrast vidusceļu starp savas dzīves modelēto ideālo pasauli un garīgām vērtībām, un pasaules realitāti?

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV