Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Teātra Observatorijā top izrāde „Blūzs.Vita.Nova.“

Karlīna Šadre, 09.02.2010. 14:24

Teātra Observatorijā tiek iestudēta izrāde „Blūzs.Vita.Nova.“.  Izrādes režisors ir Guntis Lēmanis, telpas iekārtojums – laikmetīgās mākslas pārstāvis, mākslinieks  Voldemārs Johansons, dramatizējuma autore – Ingrīda Elerte.
Teātra Observatorijā top izrāde „Blūzs.Vita.Nova.“

Traģikomisks, mūsdienīgs stāsts par sieviešu un vīriešu attiecībām, cīņas arēnu, kurā katrs mēģina izcīnīt tiesības uz laimi un mīlestību. Titullomā būs aktrise Vita Baļčunaite, kā arī Teātra Observatorijas aktieri izrādes pseidokumentālas filmu ainās, kuras tiks demonstrētas izrādes ietvaros. Tiks izmantoti latviešu komponistu sacerētie blūzi.

Izrāde ir par sieviešu jauno dzīvi blūza mērcē, ar dzīves pipariem un sāli, sadzīves emocionālā komforta meklējumos. Par elli, ko radam paši, par mīlestību, pēc kuras tiecamies, dažādos veidos un izpausmēs. Par laimes interpretācijām un patiesības meklējumiem sarežģītos dzīves apstākļos. Kā sākt jaunu dzīvi?!

Pirmizrāde paredzēta 20.martā. Biļetes jau iespējams iegādāties Teātra Observatorijas un Biļešu paradīzes kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV