Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Deju grupa „Ritms“ ielūdz uz koncertu „Septiņi sākumi un…“

Deju grupa Ritms, 11.02.2010. 13:23 | komentāri (3)

2. martā, plkst. 19:00 VEF Kultūras pilī gaidāms deju grupas RITMS koncerts un laikmetīgās dejas izrādes „Septiņi sākumi“ pirmizrāde.
Deju grupa „Ritms“ ielūdz uz koncertu „Septiņi sākumi un…“

Pirmo  reizi savas pastāvēšanas vēsturē  deju grupa RITMS  sniegs koncertu, kurā viena vakara  ietvaros apvienota šova un laikmetīgā deja. Vakars tiks veidots divās daļās, kurās atklāsies RITMA dažādā stilistika un horeogrāfiskais rokraksts. Koncerts tiek veidots VEF Kultūras pils 50 gadu jubilejas mēneša ietvaros.
 
Pirmā daļā būs redzama laikmetīgās dejas izrāde „Septiņi sākumi“. Izrāde ir īpaša, jo to veidojuši vairāki horeogrāfi: Elīna Breice, Dmitijs Gaitjukevičs kā arī deju grupas RITMS dejotāji, Latvijas Kultūras akadēmijas studenti, topošie horeogrāfi Evita Birule un Liene Grava.

„Septiņi sākumi“ ir ceļojums nedēļas garumā, kurā mēs meklējam pasaules sākuma pazīmes. Ņemam rokās baltu papīra lapu, krītiņus un zīmējam!

Otro daļu veidos dažādas deju grupas RITMS horeogrāfijas, kuras izpildīs visi deju grupas un studijas dejotāji. Koncerts būs kā atskats uz pēdējo gadu laikā radīto. Programma sastāvēs gan no emocionāliem deju priekšnesumiem, gan no trakulīgām kabarē un šova stilā veidotām dejām, Savā dejotprasmē dalīsies arī paši mazākie deju grupas dalībnieki.

Koncerta īpašie viesi- ritmiskākie un dejiskākie Latvijas mūziķi, perkusionistu apvienība PULSA EFEKTS.

Neoficiālā koncerta daļā notiks deju grupas RITMS mājas lapas, www.rims.lv , prezentācija.


Biļetes var iegādāties VEF kultūras pils kasēs un pirms koncerta. Biļešu cena: 3 LVL

Vairāk informācijas: www.ritms.lv

Koncertu atbalsta: VEF Kultūras pils, Rīgas Domes kultūras pārvalde.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV