Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Deju grupa "Ritms" organizē Broadway Jazz atklāto meistarklasi

Arta Miķelsone, 13.04.2010. 09:28

17. aprīlī VEF Kultūras pilī deju grupas "Ritms" organizē Broadway Jazz atklāto meistarklasi - vienreizēja iespēja visiem tiem, kurus vilina mūzikli, kabarē gaisotne un džeza deja, piedalīties un izbaudīt Broadway Jazz.

Kā dejas pamatu izmantojot klasisko džeza deju, Broadway Jazz deju stilu izvedojis izcilais džeza horeogrāfs Bob Fosse, kurš radījis daudzu pasaulslavenu muzikālo izrāžu horeogrāfijas, kā piemēram – Chicago; Cabaret; All That Jazz; u.c.   

Atkātā meistarklase ļaus nedaudz ieskatīties šajā deju virzienā kā arī deju grupas RITMS darbībā! Lai piedalītos meistarklasē, nav nepieciešama iepriekšēja sagatavotība, vienīgi vēlme dejot un izzināt!   Nodarbību vadīs deju grupas RITMS džeza dejas pasniedzēja Olga Teļnova un deju grupas RITMS vadītāja, muzikālās izrādes Cabaret (Latvija) horeogrāfe Elīna Breice.  

Meistarklase ir bezmaksas.

Vairāk informācijas:  www.ritms.lv   

Meistarklase notiek: 17.aprīlī plkst. 13:30 VEF Kultūras pilī,  Ropažu ielā 2, 3. stāvā (dienesta ieeja).

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV