Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Dejas no pasaulslaveniem mūzikliem deju grupas Ritms koncertā

Easyget.lv, 30.05.2013. 14:11

8. jūnijā plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī būs skatāms deju grupas Ritms koncerts "Lai dzīvo mūzikli!", kurā skatītājiem tiks piedāvātas dejas no pasaulē slaveniem mūzikliem.

„Koncerts „Lai dzīvo mūzikli” ir mūsu veltījums mūziklu horeogrāfijai, kura mūsuprāt ir ļoti atvērts, iedvesmojošs un pozitīvs žanrs. Koncerta programma tapusi visa gada garumā un tajā piedalās gan deju grupas Ritms pamatsastāva dejotāji, gan arī studijas dejotāji, veidojot īpaši krāšņu un aizraujošu mūziklu deju kolāžu,” pirms koncerta stāsta dejotāji. Deju grupas Ritms 50 dejotāji vecumā no 8 līdz 30 gadiem izpildīs dejas no tādiem pasaulē slaveniem mūzikliem kā Cabaret, Dancing, Notre Dame de Paris, Nine, Chicago, Moulin Rouge, Hairspray, Saturday night fever u.c.

Šajā vakarā laikmetīgā deja mīsies ar slaveno brodvejas džeza deju, rokenrols ar kabarē stilā veidotām horeogrāfijām, vienai otru papildinot un radot neaizmirstamu dejas ceļojumu laikā un telpā. Programma sastāvēs gan no emocionāliem deju priekšnesumiem, gan arī no krāšņām un valdzinošām šova dejām. Savā dejotprasmē dalīsies arī paši mazākie deju studijas dalībnieki.

Deju grupa Ritms dibināta 1969. gadā un ir viena no pirmajām šova deju grupām Latvijā, kurā šobrīd veiksmīgi kopā darbojas gan amatieri, gan profesionāli dejotāji. Ritms ir vienmēr bijis pazīstams kā augsta līmeņa deju grupa ar kvalitatīvu izpildījumu un īpašām horeogrāfijām. Deju grupa RITMS piedāvā oriģinālhoreogrāfiju, deju šovus, kustību scenogrāfiju, deju apmācības, modeļu darbu, asistēšanu pasākuma vadītājam, dejotājus foto un video reklāmām, horeogrāfa pakalpojumus.

Biļetes var iegādāties: Bilešu Paradīzes kasēs www.bilesuparadize.lv un VEF Kultūras pilī pirms koncerta. Biļetes cena: Ls 3.00

Vairāk informācijas: www.ritms.lv; www.facebook.com/Ritms.Dance

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV