Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pie skatītājiem atgriežas dejas izrāde "Tango līnijas"

EasyGet.lv, 23.10.2012. 09:52

Aprīlī ievērības cienīgu skatītāju atsaucību un sajūsmu guvušais projekts atkal ir klāt. Septiņi profesionāli dejotāji piedāvā skatītājiem Tango kustību burvību un kaisli pašsacerētā izrādē "Tango Līnijas" 5. un 6.novembrī gandrīz teātrī "Artelis", informē Dana Čerņecova.
Pie skatītājiem atgriežas dejas izrāde "Tango līnijas"

Izrādes pamatā ir Tango. Tomēr tas nav klasiski iestudētais Tango deju projekts. Izrāde ir par Tango, ap Tango, līdzās Tango. Pamatu veido emocionālās asociācijas, sajūtas, pārdzīvojums, kas perfekti saplūst ar profesionālām mākslinieku kustībām un ķermeņa valodu, ekspresiju, trauslumu, iedvesmu un kaisli. To var nosaukt par muzikāli dejisku Tango kolāžu ar laimīgām beigām.

Baudīt "Tango līnijas" aicina deju grupa "Ritms", "Tango sin Quinto" mūziķu pavadībā. Izrādes koncepciju veidojusi Elīna Breice, horeogrāfiju - Dmitrijs Gaitjukevičs, Elīna Breice, Liene Grava, Evita Birule un dejotāji.

Uzvedums sastāv no divām daļām: vakara pirmajā daļā skatītāji varēs nobaudīt dejas izrādi "Tango līnijas". Pēc neilga starpbrīža Tango sajūtu mūzikā turpinās "Tango sin Quinto" un Aija Vītoliņa.

Biļetes uz izrādēm 5. un 6. novembrī gandrīz teātrī "Artelis" (Blaumaņa iela 32) nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļetes cena: 10 LVL, *7 LVL (skolēniem, studentiem, pensionāriem). Ieeja no plkst. 19.00, izrādes sākums plkst. 20.00.



Foto: Skats no dejas izrādes "Tango līnijas". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV