Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Teātra Observatorija aicina uz papildizrādēm

Lāsma Matjuka, 07.05.2010. 15:20

Gaļinas Poļiščukas Teātra Observatorijas izrāde „Tas ir laiks”,  finansiālu iemeslu dēļ, tiek pārcelta uz vasaru. Jums ir iespēja iegādāties biļetes uz izrādēm „Lidojums” un „Ja tevis nebūtu. Kabīrija R. Paula melodijās.”

Papildizrādes – „Lidojums”  9., 10., 11. maijā.  „Ja tevis nebūtu. Kabīrija R. Paula melodijās” – 13., 14. maijā.

Andra Buļa monoizrāde „Lidojums”  -  9., 10., 11. maijā

Līvija Dūmiņa par izrādi:

Lidojums kopā ar Andri Buli norit nepiespiestā, draudzīgā atmosfērā, satraukti priecīgā noskaņā ar to putna brīvības apsolījumu, ko mums, cilvēkiem, dod lidmašīnas spārni.

Gerda Pulkstene par izrādi:

Lai vai kā, mani personīgi izrāde pacēla pāris centimetrus virs zemes, liekot aizlidot gan tālā bērnībā, gan no putna lidojuma pavērties uz savu dzīvi tagad. Izrādes forma ir ļoti tuva skatītājam un pat brīžam intīma, kas ir Teātra Observatorijas galvenās ceļazīmes. Tevi patiesi aktieris paņem aiz rokas, lai caur savu pieredzi un atmiņām izvestu tevi tālāk savā pasaulē meklēt atbildes. Laiks ir paskrējis nemanot, esam nolaidušies... Nu tālāk atbildes jāiet meklēt pašam! Žēl, bet skaisti!"


"Ja tevis nebūtu. Kabīrija Raimonda Paula melodijās" – 13., 14. maijā


Izrāde veidota pēc Federico Fellini filmas "Kabīrijas naktis" scenārija motīviem.

Ieva Puķīte par izrādi:

Intīmā un nostalģiskas sajūtas rosinošā telpa, kādā tiek ievesti skatītāji, ar pretenziju attēlot Fellīnī sajūtamo atmosfēru, liekas vilinoša. "Teātra Observatorijas" skatuve, kas tīta pustumsā un atrodas tikai rokas stiepiena attālumā, liek identificēt sevi ar uz skatuves tēlotiem varoņiem. Nodrupušas, tikai dienvidu pilsētu nostūros un vecās filmās redzētas ielas atspulgs rotā skatuvi, izrādes sākumā skan Fellīni filmas "Kabīrijas nakts" skaņu celiņš, un liekas, ka viss ir kā filmā, tikai tuvāk, tepat, dzīvē.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV