Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Visi mani bijušie" ierodas TV3

Marta Zandersone, 14.05.2010. 16:02

Varat iedomāties situāciju, ka jums savas nākotnes un laimes vārdā jāsatiekas ar visiem vīriešiem, ar kuriem reiz bijušas attiecības?! Šādā neapskaužamā stāvoklī nonāk jauna sieviete Bella, kura uzzina – ja viņa jelkad vēlas apprecēties, tad tas jāpaveic gada laikā. Ja šajā laikā neizdosies iestūrēt laulības ostā, tad atlikusī dzīve viņai būs jāpavada vientulībā. Jau tā sarežģīto situāciju vēl grūtāku padara fakts, ka nākamais vīrs jāatrod bijušo puišu vidū... Jaunais un amizantais seriāls "Visi mani bijušie" jau no 24.maija ik pirmdienas vakaru 23:05 tikai TV3 skatītājiem.
"Visi mani bijušie" ierodas TV3

Īsumā par būtiskāko!

Jauna un simpātiska sieviete Bella māsas vecmeitu ballītē apmeklē vietējo zīlnieci, kura atklāj savdabīgu, bet skarbu skatu viņas nākotnē. Daiļavai Bellai gada laikā jāapprecas, citādi viņai uz mūžu lemts palikt vienai. Bet tas ir tikai sākums - īstais un vienīgais ir jāmeklē starp tiem vīriešiem, ar kuru viņai savulaik jau ir bijušas attiecības...

Lai cik apmulsusi būtu jaunā sieviete, tomēr viņa nav no tām, kas velti zaudē laiku, tādēļ aši ķeras vērsim pie ragiem. Bella, ņemot vērā iespaidīgo un garo bijušo puišu sarakstu, uzsāk interesantu spēlīti, kuras rezultāts izšķirs pašas likteni un nākotni. Kā pirmais viņas dzīvē gluži negaidot atgriežas Džeiks, kurš no kūtra sliņķa pārvērties par simpātisku fitnesa fanātiķi. Vai viss būs tik vienkārši un pirmais satiktais bijušais izrādīsies Bellas laimīgā loze?!

Seriāla oriģinālais nosaukums: The Ex List

Seriāls veidots: ASV 2008.gadā

Galvenajās lomās: Elizabete Rīzere (Elizabeth Reaser), Reičela Bostona (Rachel Boston), Aleksandra Brekenridža (Alex Breckenridge) u.c.

Jaunais seriāls Visi mani bijušie jau no 24.maija ik pirmdienu 23:05 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV