Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

TV3 ekrānā rosīsies "Ūsainā aukle"

Marta Zandersone, 19.05.2010. 11:14

TV3 skatītājiem jau pavisam drīz piedāvās tikšanos ar seriālu Ūsainā aukle un tā galveno varoni - simpātisku izbijušo futbolistu Ņikitu. Ar Ūsaino aukli varēs izsmieties no visas sirds, jo seriāla pamatā ir amizanta un neierasta situācija, no kuras viss tālāk izrietošais gribot vai negribot uzjautrina. Stāsts ir par nodrošinātu, šķirtu sievieti ar dēlu, kura pieņem darbā mājkalpotāju - šķirtu vīrieti ar meitiņu. Ūsainā aukle no 31.maija ik darba dienu 18:15 TV3!
TV3 ekrānā rosīsies "Ūsainā aukle"

Ja mēģina uzburt seriālā Ūsainā aukle valdošo noskaņu, to var raksturot kā komisku cīņu starp vīrišķo un sievišķo, rezultātā dzimstot mīlestībai. Jo paša pamatā ir notikusi lomu maiņa - sieviete ir ģimenes galva un pavēlniece, bet vīrietis ir mājkalpotājs. Interesanti, cik ilgi vīrietis un sieviete spēj atrasties mainītās lomās?!

Tālākais jau kļūst nojaušams - starp galvenajiem varoņiem rodas abpusējas simpātijas un aizraušanās. Ar ko gan tas varētu beigties? Protams, tieši to visa seriāla laikā gaidīs skatītāji, bet katrā sērijā varoņi nokļūs dažnedažādās situācijās - dīvainās, pikantās, smieklīgās un arī pārsteidzošās.

Seriāla sižets ir patiesi dinamisks un saistošs, tajā epizodiski piedalās Krievijas populārākās humora zvaigznes, piemēram, Valērijs Garkaļins, Aleksandrs Cekalo, Lisenkovs, Evelīna Bledans un daudzi citi.

Viņš - mājkalpotājs

Viņš ir 31 gadus jauns izbijis futbolists Ņikita Voroņins pēc skata glīts, sasodīti šarmants, līksms un viņam pēc vārda kabatā nav jāmeklē. Viņš pārcēlies uz Maskavu no mazpilsētas, lai varētu nodrošināt meitai labu izglītību. Bet viņam nav ne mājokļa, ne finansiāla nodrošinājuma, tādēļ piedāvājums kļūt par mājkalpotāju netiek smādēts. Kā viņam veiksies ar jauno pieredzi - pakļaušanos sievietei un viņas apkalpošanu?!

Viņa - saimniece

Viņa ir 33 gadus jaunā Darja Pirogova, kura ieņem viceprezidentes amatu reklāmas aģentūrā - tipiska biznesa sieviete, kura apveltīta ar skaistu ārieni un sievišķību. Viņa pilnībā nodevusies darbam, dēlu atstājusi novārtā, bet viņa vecmāmiņa nav ar mieru pārvākties uz meitas dzīvokli, jo nevēlās atstāt savus daudzos kaķus. Darjai ar mammu ir ļoti labas attiecības un tās meitai nozīmē ļoti daudz. Saikne ir pat tik uzticama, ka meita mājkalpotāja izvēli atstāja mammas ziņā. Un rezultāts pārsteidz - par mājkalpotāju tiek pieņemts vīrietis. Te arī seriāls un līksmība var sākties!

Galvenajās lomās: Andrejs Noskovs, Anna Ņevska, Ludmila Artemjeva, Daša Bondarenko, Jaroslavs Garnajevs.

Epizodiski seriālā piedalās: Valērijs Garkaļins, Aleksandrs Cekalo, Aleksejs Lisenkovs, Evelīna Bledans un daudzi citi.

Ūsainā aukle jau no 31.maija ik darba dienu 18:15 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV