Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Trešdienu vakaros šausmenes meklē TV6

Marta Zandersone, 20.05.2010. 11:53 | komentāri (1)

Jūnijā TV6 aizsāks baisi labu tradīciju – trešdienu vakarus atstās šausmenēm un to cienītājiem! Ikviens, kuram prasīsies kādas spraigākas un asinis stindzinošākas sajūtas, trešdienu vakaros tās varēs atrast, sajust un līdz kaulam izdzīvot TV6 ekrānā! Jaunā TV6 tradīcija tiks aizsākta 2.jūnija vakarā 22:00 ar stindzinošo šausmeni Amerikāņu psihs! Un baisi labā tradīcija tiks turpināta ik trešdienas vakaru 22:00 tikai TV6! Laipni lūgti!
Trešdienu vakaros šausmenes meklē TV6

Baidīsimies kopā

2.jūnijs 22:00 Amerikāņu psihs (American psysho)

Patriks Beitmens ir pārticis, izskatīgs un veiksmīgs jauns cilvēks, kurš strādā bankā un bauda luksusa dzīvi – sievietes, narkotikas un visu, ko sirds kāro. Tomēr viņam kaut kā pietrūkst - dzīves jēgas. Šo tukšumu Patriks aizpilda ar sadistiskām slepkavībām, par saviem upuriem izvēloties skaistas sievietes. Tā kā viņam, nogalinot un spīdzinot cilvēkus, nav nekādu motīvu, policistam Donaldam Kimbelam ir gandrīz neiespējami nonākt uz Beitmena pēdām.

9.jūnijā 22:00 Gotika (Gothika)

Apņēmīga un veiksmīga psiholoģe Miranda Greja kādu rītu pamostas ieslodzīta. Viņu vajā tās pašas vīzijas, par kurām viņai stāstījusi kāda paciente. Turklāt Miranda tiek apsūdzēta sava vīra slepkavībā, tomēr neko tādu viņa neatceras. Vīru viņa ļoti mīlējusi, tādēļ nespēj noticēt savāktajiem pierādījumiem, kas liecina, ka vainīga ir tieši viņa. Mēģinot atcerēties liktenīgā vakara notikumus, Mirandas atmiņā atplaiksna mājupceļā nakts tumsā sastapta meitene. Gaišmataina, piekauta, salijusi. Miranda saprot, ka tas ir bijis spoks un no šī brīža spoks viņu vajā, ielaužoties pat cietuma kamerā. Ir skaidrs, ka atriebīgais gars vēlas kaut ko panākt, un Miranda izbēg, lai dotos atpakaļ uz savu māju. Izrādās, ka tā glabā baisu noslēpumu.

Galvenajās lomās redzēsiet Halli Beriju, Penelopi Krūzu, Robertu Dauniju Jr., Čārlzu Datonu u.c.

16.jūnijā 22:00 Es zinu, ko Jūs izdarījāt pagājušajā vasarā (I know what You did last summer)

Izlaiduma klases audzēkņi uzrīkoja kārtīgu ballīti jūras krastā. Jautrība turpinājās arī automašīnā mājupceļā, līdz notika neiespējamais - uz ceļa nez no kurienes uzradās cilvēks, kuru viņi notrieca. Panikā viņi nolēma atbrīvoties no līķa, izmetot to jūrā. Pēc gada visi satiekas, bet viens no draugiem ir saņēmis vēstuli, kurā ir tikai septiņi vārdi: „Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā.” Katrs draugs saņem savu atgādinājumu. Viņi saprot – kāds zina, kas ir noticis tajā naktī... un viņš vēlas atriebties.

30.jūnijā 22:00 Briesmu lietas (Wild things)

Pievilcīgais vidusskolas sporta skolotājs Sems Lombardo, kuru līdz šim visi uzskatīja par nevainojamu pedagogu, tiek apsūdzēts divu skolnieču izvarošanā. Tā ir gada skandalozākā prāva, jo Sema audzēkņu vidū ir pilsētas bagātāko un ietekmīgāko pilsoņu bērni. Taču tiesas procesā notiek negaidīts pavērsiens. Varbūt abas meitenes ir apzināti pavedinājušas savu skolotāju? Kurš no viņiem patiesībā ir upuris, un kurš – plēsoņa?


Baisi laba tradīcija – šaumenes ik trešdienas vakaru 22:00 tikai TV6!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV