Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"Avatara" turpinājumi iznāks ne ātrāk kā 2014.gadā

kinokino.lv, 31.08.2010. 12:51

Kopš pirmajiem paziņojumiem par visu laiku ienesīgākās filmas "Avatars" turpinājumu uzņemšanu, avotos un intervijās publicētas dažādas ziņas par tiem. Skaidrs ir tas, ka turpinājumi būs un ka otrā filma tiks veltīta Pandoras okeānu izzināšanai.
"Avatara" turpinājumi iznāks ne ātrāk kā 2014.gadā

Kā informē Movieweb, Džeimss Kamerons pavēstījis jaunākās ziņas "Avatara" turpinājumu sakarā. Proti, tiks uzņemtas uzreiz divas filmas (ierasta prakse), bet pirmā no tām uz ekrāniem iznāks ne ātrāk par 2014.gadu. Plāns tiekot saskaņots ar studiju 20th centry Fox.

Patlaban Kamerons strādā pie "Avatara" romāna rakstīšanas, taču, vēl pirms "Avatara" abu turpinājumu filmēšanas sākuma, režisors grasās uzņemt vēl vienu filmu, kuru viņš raksturo kā „slepenu projektu".

Kad Kamerona un studijas pārrunas par turpinājumu uzņemšanu būs noslēgušās, varam sagaidīt konkrētāku informāciju par to, kad filmas plānots izlaist.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV