Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Multikino svin viena gada dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 26.07.2011. 11:36

30. jūlijā aprit viens gads kopš pirmā seansa kinoteātrī. Gada laikā kinoteātri Mūkusalas ielā 71, Rīgā apmeklējuši vairāk nekā 150 000 cilvēku un demonstrētas aptuveni 115 filmas. Nosvinēt savu gada dzimšanas dienu Multikino aicina arī skatītājus, piedāvājot īpašu svētku programmu.
Multikino svin viena gada dzimšanas dienu

Jūlija pēdējā nedēļā, no 25.līdz 31.jūlijam, Multikino piedāvā 50% atlaidi kino biļetēm, iegādājoties tās ar lielveikala Maxima „Paldies karti", un speciālo cenu brīvdienu (29.-31.jūlijs) biļetēm - 2,39Ls (2D) un 3,39Ls (3D). Savukārt 30.jūlijā īpašā pasākumā „Kino nakts: speciālais izlaidums" tiks demonstrētas šobrīd aktuālas filmas visas nakts garumā.

„Pirmā darbības gada laikā mums ir izdevies veiksmīgi uzsākt vairākus interesantus un Latvijā jaunus projektus - „Kino Nakts", „Kino Maratons", „Kino uz papēžiem", „Multikino Mazuļiem", ka arī uzsakām operas translācijas no pasaulē slavenām skatuvem. Pateicoties tam, kā arī elastīgam biļešu cenu piedāvājumam Multikino apgrozījums šobrīd nepilnos 12 mēnešos ir pārsniedzis 600 tūkstošus latu. Priecē arī tas, ka skatītāji novērtējuši arī mūsu popkorna bāra piedāvājumu - Multikino pirmā gada laikā apēsti vairāk nekā 77000 litri popkorna un izdzerti vairāk nekā 35000 litru atspridzinošo dzērienu," komentē Ella Krasavceva, SIA Multikino Latvija mārketinga vadītāja.

Visskatītākā filma šobrīd ir KARĪBU JŪRAS PIRĀTI, to Multikino noskatījušies vairāk nekā 5400 cilvēku. Pirātiem izdevies pārspēt pagājušā gada līderi - filmu PIRMSĀKUMS (4800), bet trešajā vietā šogad pēc apmeklētāju skaita ierindojas filma PAĢIRAS 2, kuru noskatījušies 4600 apmeklētāju. Savukārt bērnu auditorijas uzmanību šogad visvairāk ir piesaistījusi animācijas filma RIO 3D, kuru noskatījušies 3700 cilvēku, otrajā vietā – NEJAUKAIS ES 3D ar 3600 skatītājiem un trešajā – SAPINUŠIES, šo animācijas filmu Multikino noskatījušies 3500 apmeklētāju.

Viens no galvenajiem svinību nedēļas pasākumiem Multikino ir „Kino Nakts speciālais izlaidums", kurš sāksies sestdien, 30.jūlijā plkst. 22:00. Šajā naktī apmeklētājiem būs iespēja noskatīties visdažādākās filmas no „Kino Nakts" repertuāra: KUNG FU PANDA 2 (3D), JŪSU AUGSTĪBA, X-CILVĒKI: PIRMĀ KLASE, KARĪBU JŪRAS PIRĀTI: SVEŠAJOS KRASTOS (3D), TRANSFORMERI 3 (3D), AIZŅEMOS LĪGAVAINI, ĀTRS UN BEZ ŽĒLASTĪBAS 5, BLAKUSPARĀDĪBAS, IELU ADVOKĀTS un ĀRPUSLAULĪBAS NEDĒĻA. Ieejas biļetes cena uz šo pasākumu ir 3,99Ls.

Papildus informācija par filmām un laikiem ir pieejama kinoteātra mājas lapā www.multikino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV