Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Deju grupa Ritms aicina uz izrādi "Tango līnijas"

EasyGet.lv, 11.04.2012. 12:20

Deju grupa Ritms aicina uz dejas izrādi "Tango līnijas" 16. un 22. aprīlī plkst. 19:00 gandrīz teātrī "Artelis", informē projekta producente Dana Čerņecova.
Deju grupa Ritms aicina uz izrādi "Tango līnijas"

Izrādes pamatā ir tango. Tomēr tas nav klasiski iestudētais tango deju projekts. Izrāde ir par tango, ap tango, līdzās tango. Dejas pamatu veido emocionālās asociācijas, sajūtas, pārdzīvojums, kas perfekti saplūst ar profesionālām mākslinieku kustībām un ķermeņa valodu, ekspresiju, trauslumu, iedvesmu un kaisli. To var nosaukt par muzikāli dejisku jango kolāžu ar laimīgām beigām.

Deju grupas Ritms izrādi pavadīs "Tango sin Quinto" mūziķi.

Uzvedumu veido divas daļas: vakara pirmajā daļā skatītāji varēs nobaudīt dejas izrādi "Tango līnijas" (50 min). Pēc neilga starpbrīža Tango sajūtu mūzikā turpinās "Tango sin Quinto" un Aija Vītoliņa (45 min).

Piedalās: Deju grupa Ritms, "Tango Sin Quinto" un Aija Vītoliņa (Amber)
Koncepcija: Elīna Breice
Horeogrāfija: Dmitrijs Gaitjukevičs, Elīna Breice, Liene Grava, Evita Birule un dejotāji
Producē: Skatuves Mākslas Producentu fonds

Biļetes cena: 10 LVL un 7 LVL skolēniem, studentiem, pensionāriem. Biļetes nopērkamas Bilēšu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV