Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Eduarda Smiļģa muzeja dārzā notiks performance "Urbānā pasaka"

EasyGet.lv, 31.07.2012. 13:46

2. augustā no 18:00 līdz 20:00 Eduarda Smiļģa teātra muzeja dārzā notiks performance "Urbānā pasaka", ar ko arī tiks atklāts starptautiskais laikmetīgās skatuves mākslas festivāls "Dirty Drama IV", informē teātra "Dirty Deal Teatro" sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Murāne. Performancē "Urbānā pasaka" skatītājiem ieeja ir bez maksas.
Eduarda Smiļģa muzeja dārzā notiks performance "Urbānā pasaka"

Performanci "Urbānā pasaka" veido festivāla "Dirty Drama" dalībnieki no Čehijas, Nīderlandes, Spānijas un Latvijas. Viņiem dotas trīs dienas intensīvam radošam darbam, lai 2. augusta vakarā apmeklētājiem rādītu, stāstītu vai spēlētu savu pasaku par pilsētu. Performance aptvers visu Eduarda Smiļģa teātra muzeja dārza teritoriju un apmeklētāji var ierasties jebkurā laikā, lai to piedzīvotu.

"Urbānā pasaka" ir viens no festivāla "Dirty Drama IV" pasākumiem. Vēl festivālā no 3. līdz 5. augustam būs ārzemju un vietējo teātra mākslinieku izrādes, igauņu mākslinieču Epp Kubu un Flo Kasearu performance "HOLY HIGH-TECH" Rīgas Centrāltirgū 4. augustā, kā arī dramaturgu cīņas 5. augustā.

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV